Crónica Preferente: Alquería 1 – 2 Son Sardina

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Joan P Galmes, Joan Cabrer, Alejandro Segovia, Sebastia Mercadal, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rossello y Juan F Santiago.

Sustituciones: Jaume Miralles por Juan F Santiago (min.65) y José A Olmo por Joan P Galmes (min.83)

Son Sardina: Mateu Coll, Rubén Cádiz, Alejandro Mañes, Ángel Moreno, Gabriel Gaya, Alejandro Pino, Marcos J Pulido De La Obra, Ivan Martínez, Iván Fragoso, Andreu Sureda y Andrés Vidal.

Sustituciones: Juan C Sánchez por Iván Martínez (min.71), Marc Hidalgo por Marcos J Pulido De La Obra (min.71), Joan Guijarro por Alejandro Pino (min.85) y Marc E López por Iván Fragoso (min.90)

Goles: 1-0 Antonio Fiol (min 4), 1-1 Iván Fragoso (min 25) y 1-2 Alejandro Pino (min 65)

Árbitro: Moisés Muñoz Mendoza. asistido por Ismael García Navarro y Kelly Eguasa.

Tarjetas: Jaume Miralles (roja, min 80) para el Alquería. Alejandro Mañes (amarilla, min 59), Daniel Castro (amarilla, min 63) y Marc Hidalgo (amarilla, min 85) para el Son Sardina.

El recent ascendit i cuer Son Sardina visitava sa Teulera sense conèixer la victòria i ben aviat el partit se li posava molt costa amunt quan el local Rosselló robava una pilota i cedia a Fiol per a que marcàs l’1-0 als tres minuts. Poc a poc els visitants començaren a crear perill amb un parell de rematades desviades. El local Joan Cabrer en jugada individual no encertava en la rematada final, poc abans de que Fragoso, amb un xut de fora l’àrea aprofitàs un contraatac per empatar. Poc després el mateix Cabrer, amb un llançament directe, feia lluir al porter Mateu, i just després la rèplica visitant arribava amb una rematada alta de cap després d’un còrner.

Ja a la segona part, els primers minuts foren visitants amb uns quants xuts que feren intervenir a Soto, però l’ocasió més clara era per Mercadal, totsol davant el porter, amb una vaselina desviada. Una falta d’atenció de la defensiva verd-i-blanca propicià el definitiu 1-2 arrel d’una treta de banda per l’esquerra de l’atac sardiner. Quan els locals ja jugaven amb un menys per l’expulsió de Miralles tengueren l’empat ens els darrers minuts, amb una doble rematada de Fiol i una altra de Mercadal, salvades pels visitants damunt la retxa de gol.