Crónica Preferente: Petra 1 – 2 Alqueria

Jornada 3, Domingo 19/09/2021 - 18:00 h
Petra
1 2
Alqueria

Campo: CAMP NA CAPITANA ( Petra) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Petra: Gabriel Barcelo, Antonio Salas, VicenÇ Bestard, Miquel Riera, Antoni Monroig, Joan Ribot, Sebastian Ribot, Juan Dalmau, Joan Marc Bergas, Toni Lliteras y Toni Pou.

Sustituciones: Sebastian Catala por Miquel Riera (min.46), Jaime Gaya por Joan Ribot (min.70), Jaume Matamalas por Toni Lliteras (min.70), Jordi Font por Toni Pou (min.70) y Sebastia Ribot por Antoni Monroig (min.83)

Alqueria: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Joan A Lopez, Joan P Galmes, Alejandro Segovia, Sebastia Mercadal, Marcos David, Joan Artigues, Toni Joan y Raul Rodriguez.

Sustituciones: Antonio Fiol por Pere Roig (min.46), Jose A Olmo por Raul Rodriguez (min.60), Juan F Santiago por Sebastia Mercadal (min.76), Jaume Miralles por Alejandro Segovia (min.76) y Aday Pedrosa por Joan Artigues (min.88)

Goles: 0-1 Antonio Fiol (min 53), 0-2 Juan F Santiago (min 80) y 1-2 Antonio Salas (min 85)

Árbitro: Adrian Corbelle Huelin. asistido por Francisco De Asis Vidal Esteban y Gaizka De Sousa Rebollo.

Tarjetas: Sebastian Ribot (amarilla, min 15) y Jordi Font (amarilla, min 90) para el Petra. Sebastia Monserrat (amarilla, min 12), Pere Roig (amarilla, min 33), Joan A Lopez (amarilla, min 45) y Joan P Galmes (amarilla, min 89) para el Alqueria.

Comentario:

Petra i Alqueria oferiren una primera part amb moltes precaucions, forta lluita i poques ocasions de gol. Una acció polèmica en el minut 44 fou sancionada amb penal contra l’equip que en aquesta ocasió vestia de vermell, l’Alqueria. Els visitants només esperaven un lliure indirecte dins l’àrea quan l’àrbitre decretà la pena màxima. El veterà de 41 anys Toni Salas xutava per la dreta del porter Soto i aquest feia una gran aturada.

Tot va canviar a la segona part. Un Petra molt motivat cercava el gol amb insistència i ben prest una acció per la banda dreta acabava en el travesser després d’un mal rebuig de la defensa local. L’Alqueria aprofità molt bé les seves ocasions quan Fiol marcava des de fora l’àrea amb semi-errada del porter Barceló i quan Juanfran marcava de cap després d’una treta de falta. El gol de cap del local Toni Salas feia creure en la remuntada però un inspirat David Soto i el desencert petrer de cara a porta evitaren que el marcador es mogués.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.