Crónica Preferente: Alqueria 0 – 1 Porreres

Jornada 2, Domingo 12/09/2021 - 18:00 h
Alqueria
0 1
Porreres

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Joan A Lopez, Joan Cabrer, Alejandro Segovia, Sebastia Mercadal, Marcos David Rodriguez, Antonio Fiol, Raul Rodriguez y Antoni Binimelis.

Sustituciones: Joan P Galmes por Joan Cabrer (min.43), Jose A Marin por Pere Roig (min.61) y Jose A Olmo por Antonio Fiol (min.74)

Porreres: Alejandro Coll, Andreas Perez, Joan Sanso, Manuel Cruz, Juan D Osorio, Jaume Servera, Pere Mascaro, Rafel Noguera, Javier Moreno, Cristhian Siles y Miguel Angel.

Sustituciones: Alejandro Fernandez por Javier Moreno (min.58), Ivan Coronado por Andreas Perez (min.69), Manuel Rodriguez por Juan D Osorio (min.87), Francisco Campins por Jaume Servera (min.87) y Climent Noguera por Cristhian Siles (min.87)

Goles: 0-1 Pere Mascaro (min 89)

Árbitro: Daniel Marin Cano. asistido por David Guasch Mir y Enric Fiol Andreu.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 23), Joan P Galmes (amarilla, min 47), Alejandro Segovia (amarilla, min 62), David Soto (amarilla, min 72) y Sebastia Monserrat (amarilla, min 79) para el Alqueria. Cristhian Siles (amarilla, min 30), Javier Moreno (amarilla, min 68), Juan D Osorio (amarilla, min 72) y Pere Mascaro (amarilla, min 89) para el Porreres.

Comentario:

Un Alqueria molt renovat se presentava oficialment davant la seva afició a sa Teulera, un camp que va viure un gran ambient amb nombrosos seguidors del Porreres.

Els visitants cercaren el gol des de l’inici davant un Alqueria molt lluitador i disposat al sacrifici. Tres minuts elèctrics, del 18 al 20, pogueren desnivellar l’empat. Primer amb una vaselina alta del visitant Mascaró, després amb un xut al travesser del local Mercadal i més tard amb una rematada alta de cap del defensa verd-i-blanc Sebastià Monserrat. Abans del descans el visitant Mascaró estavellava una pilota que semblava perduda al travesser.

A la represa el Porreres va intensificar el seu domini davant un Alqueria que mai va baixar els braços. Els contratacs de l’equip de Nene de cada vegada eren més escassos, mentre que els homes de Miguel Soler no eren capaços de treure profit del seu domini. Poc després de que Noguera llançàs al pal, quan ja es complia el minut 90, Pere Mascaro aprofitava un rebot per anotar i fer embogir la parròquia porrerenca, que veia com el seu equip es situava co-líder de la Preferent.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.
Fotos de Xisca G. Para Futbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.