Crónica Preferente: Alqueria 1 – 1 Murense

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: Toni Peña, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Antonio Vidal, Lluís Diaz, Joan A López, Miguel Sastre, Daniel Algaba, Toni Joan Rosselló, Francisco J Maimo y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Sebastia Mercadal por Joan A López (min.64), Baltasar J Rigo por Sebastia Monserrat (min.80) y Carles Carrascosa por Daniel Algaba (min.90)

Murense: Francesc Villalonga, Pere A Borras, Andreu Llado, Guillermo Fornes, Francesc Bennasar, Joan F Pico, Joan A Guardiola I Gracia, Braian Ariel, Antonio Capo, José F Candel Ramis De Ayreflor y Matías Ignacio.

Sustituciones: Pere Noceras por Braian Ariel (min.56), Marcos Risco por Joan F Pico (min.56), Joan M Julia por Francesc Bennasar (min.82) y Cristian Andrés por Pere A Borras (min.86)

Goles: 1-0 Toni Joan (min 43) y 1-1 Francesc Bennasar (min 50)

Árbitro: Alejandro Rodríguez Christiansen. asistido por Joan Miquel Reus Porras y David Onetto Bevia.

Tarjetas: Sebastia Mercadal (amarilla, min 80) y Francisco J Maimo (amarilla, min 87) para el Alquería. Joan F Pico (amarilla, min 33), Andreu Llado (roja, min 50), Joan A Guardiola I Gracia (amarilla, min 90) y Guillermo Fornes (amarilla, min 90) para el Murense.

Comentario:

Després de perdre la primera oportunitat de pujar directament a 3ª Divisió la setmana passada dins es Molinar, el Murense acudia a sa Teulera conscient de que encara depenia d’ell mateix per lograr l’ascens directe. Per aquest motiu els murers varen estar acompanyats d’un nombrós grup de seguidors –desplaçaren dos autocars- que no deixaren d’animar al seu equip.

L’afició verd-i-blanca no va quedar darrera –acompanyada d’un grup de batucada- ja que l’Alqueria necessitava la victòria per salvar matemàticament la categoria. Tots aquets ingredients possibilitaren que a sa Teulera es vivís un ambient d’aquells que fan afició. Abans del partit es va retre homenatge al jugador campaner Toni Vidal, que es retira de la pràctica del futbol, i acte seguit l’Alqueria va rebre en el centre del camp la distinció que l’acredita com a campió de 1ª Regional, temporada 2019-20.

A l’apartat merament esportiu, l’equip de Linares intentà dur el pes del joc en els primer minuts davant un Alqueria molt ben posicionat que no deixava crear perill als visitants. Després de dos avisos del Murense amb dos xuts alts de Bennàssar i Juanfran, arribava abans del descans el penal a favor dels locals, transformat magistralment per TJ Rosselló. Tots just després de la represa arribava l’expulsió d’Andreu per pegar una manotada a Rotger i acte seguit un còrner dels visitants era aprofitat per Bennàssar per empatar amb rematada de cap per l’escaire. Tot i jugar amb un home menys, el Murense va seguir dominant, sense encert davant porta. A pocs minuts del final es produïa la jugada polèmica quan els locals reclamaren unes mans d’un defensor murer després d’una centrada de Lluís. Es varen viure uns minuts finals amb intensitat, lluita i nirvis sense que ja es mogués el marcador.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.