Crónica Preferente: CD Migjorn 2 – 2 CCE Sant Lluis

Empat meritori, empat cruel POR CCEGESTIOWEB · 27 ENERO, 2020

.

Alineaciones:

CD Migjorn: Ramon Verdu, Joan Sabater, Adan Febrer, Jorge PeÑa, Jose Luis Torres, Josep Sales, Kevin David Grajales, Jonatan Segui, Alvaro Talavera, Hector Riudavets y Nicolau David Serra.

Sustituciones: Martin Pasantes por (min.46), Adrian Albert por Alvaro Talavera (min.83) y Alvaro (14′) por (min.)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Juan Sola, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Alejandro Fernandez, Bruno Emendatori, Jose Angel, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Victor Mamajon por Jose Angel (min.65) y Bruno (44′) por (min.)

Goles: 0-1 Antoni Vinent (min 59), 0-2 Angel MuÑoz (min 80), 1-2 Kevin David (min 84) y 2-2 Adrian Albert (min 87)

Árbitro: Xavi Cubas Torras. asistido por Antonio Gomez Guerrero y Juan Lorenzo Caules Pascual.

Tarjetas: Alvaro Talavera (amarilla, min 14), Jorge PeÑa (amarilla, min 87) y Joan Sabater (roja, min 87) para el CD Migjorn. Bruno Emendatori (amarilla, min 44), Alejandro Fernandez (amarilla, min 75) y LlorenÇ Olives (amarilla, min 77) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

L’equip Regional no va poder mantenir la seva ratxa de victòries consecutives (4) després d’empatar a Los Nogales davant el CD Migjorn (2-2). Els locals van aconseguir igualar la contesa practicament en l’última jugada del partit amb una rematada de Adria després d’un aldarull dins de l’àrea a la sortida d’un servei de cantonada. Un punt que fa gust de poc després de la gran actuació durant la trobada i després d’haver malgastat un avantatge de fins a dos gols en el minut 80. No obstant això, les nois de Víctor Pérez segueixen en els primers llocs de la classificació amb un balanç molt positiu després de collir 14 dels 21 punts que han disputat fins ara.

L’equip lluisser arribava al partit conscienciat de la dificultat del partit i de l’exigència del rival, que ja havia demostrat en la Copa el seu potencial, encara que el començament en Lliga no és l’esperat per als pupils de Joan Barber. Els verd-i-blancs van començar amb bon peu el duel sent molt segurs en defensa i amb una gran capacitat en atac. Així, va poder sempre comandar el partit però per a fer-lo de principi a fi fa falta avançar-se en el marcador. Els locals van ser millors durant els primers 45 minuts, els nostres a penes van gaudir d’alguna ocasió per a batre a Rai, no obstant això el perill en cada arrencada a la contra se sentia en l’ambient. Tot semblava indicar que el quadre de Barber anava a avançar-se però es va tornar a repetir el mateix guió que jornades anteriors, els de Víctor Pérez en un estat de gràcia i confiança espectacular esperaven la seva oportunitat per a fer-lo. Amb un parell de rematades després de servei de cantonada, una de Jona molt clara que marxa fora per poc, i un altre en un aldarull a l’interior de l’àrea de la meta lluissera van ser les dues ocasions clares dels locals en el primer temps.

Els blaus es van embussar en atac durant els primers compassos de l’inici de la segona part i el guió era el mateix, la batuta era per als de Barber però no aconseguien plasmar-lo en el marcador. I és que qui no domina totes dues àrees difícil ho té en el futbol per a sumar, i mostra d’això va ser a partir del minut 60. Error en la saga migjornera que deixa a Toni Vinent a la carrera en direcció a la meta de Rai, temprança, cap fred, tret i gol, JAQUE! (0-1, 60′).

El gol va suposar que el CD Migjorn fes un pas més al capdavant deixant més espai a la seva esquena, guió de luxe per als blaus. Una pilota a aquesta part posterior de la defensa local de Joan Pons per a Peñato va deixar a aquest últim amb la pilota botant davant Rai, vaselina i gol (0-2, 80′), de traca. Més efectivitat impossible, dos tirs, dos punts, 10 minuts per davant i el municipal de Los Nogales, estrenyent i animant als seus. Malgrat això, els de Pérez van seguir amb el seu estil de joc i van tornar a buscar la contra, però en aquesta ocasió el que va trobar el gol van ser els locals. Falta a la vora de l’àrea botada per Pasantes en la qual la pilota s’escapa de les mans de Llorenç i Kevin amb la punteta redueix distàncies (1-2, 84′), estrenyia més encara l’afició local. Mancant menys d’un minut per a complir-se el 90, servei de cantonada des del costat esquerre, contactes i més contactes a l’interior de l’àrea, pilota morta en ella, i Adrian aconsegueix empatar, extasis verd-i-blanc, pal per als nostres.

Temps per a poc més, gerro d’aigua freda per als lluissers que ja acariciaven una nova victòria. El primer equip és ara tercer en la classificació a set punts d’un intractable CE Mercadal, el líder, i a un punt del CE Alaior, segon classificat. Un lloc més que meritori, els nois de Víctor Pérez pensen ja en el pròxim envit de lliga on hauran de superar un altre gran escull, la UD Mahón a Ses Canaletes (dissabte, 18.00 hores), rival al qual avantatgen en quatre punts encara que amb un partit més . Els nostres sens dubte, estan en un inici de lliga excel·lent, s’han guanyat el respecte de la resta de clubs de la categoria i que continuen demostrant el nivell i ambició que posseeixen, competir es competeix, ara els resultats acompanyen, cal voler més.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.