Final XV Torneig Sant Roc: Alqueria 0-3 Felanitx

.

El Felanitx dirigit pet Jaume Mut es va proclamar aquest dissabte campió de l’edició número XV del Torneig de Sant Roc, celebrat en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de derrotar per 0-3 a l’equip amfitrió de l’Alqueria. Tots els gols es materialitzaren a la primera part.

En el minut 27 Navalón aprofitava una ràpida treta de falta, que va sorprendre als verd-i-blancs, per avançar cap a porteria i marcar de tir creuat. En el minut 33 el mateix Navalón feia el segon amb un fort xut de dins l’àrea. El tercer i definitiu gol, en el minut 36, el marcava Osama després de robar una pilota en el centre del camp.

Abans de la final, el Petra guanyava 3-1 al Vilafranca en el partit pel 3r i 4t lloc. Sergi va avançar a la primera part als vilafranquers i en el segon temps va arribar la reacció del Petra amb gols de Migue, Luis i Salinas.