Dos anys més de Sant Ginard sota pals

.

El futbolista balear es vincula amb la Unió Esportiva Olot per dues temporades més i seguirà competint amb Pol Ballesté sota els pals de l’Estadi Municipal. Una renovació important, la d’un Xavi Ginard que ja sobrepassa el centenar de partits al club i que és una de les veus autoritzades del vestidor amb el seu rol de capità. El d’Artà ha estat un dels porters menys golejats del grup tercer i mostra plena implicació amb el projecte i integració a la ciutat. 

Als seus 32 anys, Ginard es troba a gust a La Garrotxa i ha decidit allargar la seva trajectòria a la UEO, on inaugurarà la quarta temporada consecutiva. El mallorquí va arribar el curs 2016-17 amb la lliga de Tercera Divisió ja en marxa. però ben aviat ja es va fer amb la titularitat. Un dels artífexs de l’ascens a Segona B que després ha encadenat dues temporades molt regulars a la categoria de bronze, per exemple en aquesta última contribuint a deixar l’equip com un dels que menys encaixa del grup. En total, són ja 102 partits defensant la porteria olotina amb sentiment, seguretat i lideratge. I és que l’artanenc ha esdevingut un dels homes forts del vestidor, assumint el paper de tercer capità i mostrant una gran qualitat humana. De caràcter afable i amb bona sintonia amb l’afició, Ginard i família estan plenament adaptats a la ciutat i això s’ha posat de manifest amb aquesta firma de contracte. Dos anys més de Sant Ginard, el nostre àngel de la guarda! Quina alegria, Xavi!

Declaracions de Xavi Ginard:

“Estic molt content de seguir dos anys més aquí, no em cansaré mai d’expressarb el bé que estic a Olot. Significa molt per mi i la meva família, això demostra l’estima que tinc al club i a la gent d’aquí”.

“Tinc ambició futbolísticament i també en la vida, el projecte és ambiciós i m’agradaria poc a poc anar mirant més amunt. Esperem fer una temporada molt il·lusionant”.

ueolot

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.