Presentat el Torneig Interilles de seleccions insulars

Selección Menorca sub-16

El Camp Municipal de Ses Canaletes ha acollit la roda de premsa de presentació del Torneig InterIlles de seleccions insulars que tindrà lloc en el municipal lluisser. En aquesta ocasió la presentació s’ha realitzat davant als mitjans de comunicació per donar coneixement dels horaris dels partits de les seleccions alevins, infantils i cadets de Mallorca, Menorca i Eivissa/Formentera.

Com a novetat per aquest any, un combinat de jugadores alevins de totes les illes, disputaran una trobada per donar més rellevància si cap al futbol femení de l’arxipèlag.

La presentació ha estat realitzada per Montserrat Morla, Alcaldessa de Sant Lluís; Virgili Juaneda com a representant a Menorca de la FFIB i José María Vidal com a Vicepresident del CCE Sant Lluís i màxim responsable del futbol lluisser.

El Torneig comença el Dijous 1de Novembre i aquests són els horaris dels partits.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.