La Fundació Reial Mallorca i Futbol Balear han renovat el Conveni de Col·laboració

.

La Fundació Reial Mallorca i Futbol Balear han renovat el Conveni de Col·laboració per una temporada més.

La FRM confia plenament amb la tasca desenvolupada pel mitjà de comunicació esportiva amb més repercussió de les Illes Balears i agraeix intensament el gran suport rebut any rere any per aquesta empresa.

Per a nosaltres és una gran eina de distribució d’informació i ens dóna la facilitat de poder arribar a les famílies, clubs de futbol, centres escolars i entitats socials, amb la finalitat única de poder assolir els nostres objectius i projectes durant la temporada.

Gràcies per formar part de la Fundació Reial Mallorca.

RCDM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.