Pere Vadell nou entrenador del primer equip

Pere Vadell.

Pere Vadell serà el tècnic que substitueixi a Elías Noval a la banqueta de l’equip Regional. El club ha arribat a un acord amb el preparador mercadelenc que assumirà el càrrec durant la propera temporada.

Després de tancar el seu cicle en el CE Ferreries, conquistant un bon grapat de títols de Lliga i Copa, el tècnic d’es Mercadal, va prendre les regnes del Penya Ciutadella a 3ª divisió en substitució de Dani Mori. Amb els de ponent a estat les darreres tres temporades, dues d’elles a 3ª divisió i la darrera a Regional Preferent.

Vadell arriba amb un curriculum extens a Ses Canaletes, donada la seva experiènciaa CD Migjorn, CE Alaior (3ª Divisió), At. Villacarlos i Norteño CF, amb els dos va aconseguir ascendir a la 3ª Divisió, CE Ferreries i Penya Ciutadella Esportiva (3ª Divisió).

El tècnic i la direcció esportiva s’han posat a treballar conjuntament per perfilar la plantilla del primer equip de cara a la propera temporada.

Fotos de Menorca.info.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.