Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 1 – 1 CF Sporting de Mahon

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, Adria Torres, Ismael Ruiz, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Pablo Rodriguez, Jose Jorda, Joaquim Coloma y Daniel Muñoz.

Sustituciones: Jaume Rotger por DamiÀ Vinent (min.16)

CF Sporting de Mahon: Luiz Gustavo, Haize Lujan, Antonio Salmeron, Alfredo Suay, Josep Coll, Francisco Javier, Enric Lluch, Francisco Antoni, Felipe Veloso Do Espiritu Santo, Matheus Rosa y Yusef Nan.

Sustituciones: Antonio Rios por Enric Lluch (min.77) y Raul Gonzalez por Antonio Salmeron (min.84)

Goles: 1-0 Joaquim Coloma (min 49) y 1-1 Alfredo Suay (min 89)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin.

Tarjetas: LlorenÇ Olives (amarilla, min 25), Daniel Muñoz (amarilla, min 51) y Pablo Rodriguez (amarilla, min 65) para el CCE Sant Lluis. Francisco Antoni (amarilla, min 44) y Alfredo Suay (amarilla, min 78) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

Un gol d’Alfredo, en els últims instants de partit, va restar dos punts importants a l’equip juvenil, que es jugava la vida davant el CF Sporting de Maó, que amb aquest punt conserva l’avantatge en la taula, i fa un pas cap al títol de lliga i el conseqüent ascens a lliga nacional.

Va ser una trobada molt equilibrada, els nostres molt ordenats i solidaris durant els 90 minuts i un equip mahonés que va tancar als nostres en el seu camp en l’últim tram del partit. Va ser una trobada amb alternatives, equilibrat però a ambdues esquadres els faltava crear ocasions clares que poguessin decantar el marcador al seu favor.

Un tret des de la frontal de Adrià Torres que es marxà fora, va ser la primera ocasió clara dels locals, s’havia superat l’equador del primer temps. Els visitants per la seva banda, no es trobaven com sempre, el treball de tots els pupils de Moyano, tancaven totes les vies d’accés fins a la meta de Llorenç, que tornava a l’onze titular. Felipe Veloso en punta d’atac i Cisqui en l’enganx eren els dos jugadors visitants amb més claredat d’idees, un parell d’arribades amb perill en combinació entre tots dos, eren les aproximacions que generaven més respecte a la graderia.

Una arrencada elèctrica en el segon temps va permetre als de Moyano avançar-se en el marcador. Una jugada per banda esquerra de Coloma, qui si no!!, va acabar amb rematada d’aquest que es va colar entra les cames de Lippi, era l’1-0 i l’electrònic marcava el minut 49. A partir d’aquest moment, als de Joan Vilallonga els van entrar les presses i es van convertir en clars dominadors del segon temps. Els sportinguistas veien perillar el seu liderat i van començar a imposar un ritme més alt a la circulació de pilota cosa que obligava al tècnic local a reajustar tàcticament el seu onze.

Amb els visitants bolcats, i els nostres sortint a la contra es va arribar a l’afegit. Falta lateral amb el cronòmetre assenyalant el minut 93, i entre un núvol de caps va aparèixer la d’Alfredo, que batia a Llorenç i posava el resultat definitiu.

Cruel final per a un equip que VA CRÉIXER en aquest partit, que es va posar el “mono” de treball per treure un punt que els sap a poc però que deixa a l’equip a costa d’un rival, al que li van posar les coses difícils però que al final no van aconseguir derrotar.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.