Estrena amb bona nota

Femení CCE Sant Lluis

Les noies de David Mercadal van superar la prova davant la UE Sami, i amb bona nota. Després de molts entrenaments arribava el moment d’avaluar l’estat d’aquest EQUIP que cada dia que passa, creix una mica més. Amb rigor tàctic en moltes fases del partit, amb la força i embranzida que dóna una primera vegada, les noies van demostrar que a elles, aquest esport també els atreu. No seran Patri Guijarro, Vero Boquete, ni Jennifer Hermoso, la majoria d’elles arriben tard per a això, ni tampoc pretenen ser-ho, no obstant això es van guanyar el RESPECTE d’una graderia que OMPLI l’Annex de Ses Canaletes per veure a aquest EQUIP.

Les blaves van mostrar una bona imatge, la falta de gol les va condemnar, no obstant això no va ser fins al segon temps quan es desnivellà el partit a favor de les de Damia Bosch. Dos gols de les visitants posaven el partit en safata per a la UE Sami, no obstant això, elles seguien buscant el gol, era un dels premis que buscaven en el seu primer partit amistós. Un parell de trets des de lluny, un de na Lara i un altre de na Nuria, van portar el uy! a la graderia que reconeixia l’esforç d’ambdues esquadres. Amb les nostres bolcades, va arribar el tercer tant visitant que tancava el marcador i deixava a les nostres amb una derrota, no obstant això ORGULLOSES del treball fet sobre el verd de Ses Canaletes que va acomiadar a tots dos equips amb una sonora ovació.

No sabem on arribarà aquest EQUIP, no obstant això, si la seva DEDICACIÓ, TREBALL I SACRIFICI, simplement il·lusiona a UNA SOLA FILLETA per descobrir d’ara endavant el futbol femení, JA HAURÀ VALGUT LA PENA EL SEU ESFORÇ!

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.