Pedro Alejandro destituit com a entrenador de l’Escolar

COMUNICAT DEL C.E. ESCOLAR

Capdepera, a 30 de gener de 2018

La Junta Directiva del C. E. Escolar, va decidir en reunió d’urgència del passat dilluns 29 de Gener, acordar la destitució de l’entrenador del Primer Equip de 2ª Regional, Sr. Pedro Alejandro. El motiu principal d’aquesta decisió esportiva del club, deriva de l’actual situació de l’equip que fa difícil assolir els objectius previstos per a aquesta temporada.

Per tot això, la Directiva ha considerat oportú donar un aire nou a l’equip, prescindint dels serveis d’Alejandro. El seu lloc será ocupat per Jeroni Adrover, fins a final de temporada. Carlos Faba, s’integra al cos tècnic i continuaran Manolo García i Trini, així com Miquel Galmés, com a fisioterapeuta. Esperam entre tots aconseguir el destijat retorn a 1ª Regional, aquesta temporada.

El club agraeix enormement l’esforç, implicació i dedicació de Pedro Alejandro demostrats durant aquests darrers mesos, qui, evidentment, tindrà les portes obertes d’aquesta entitat, per a futures col·laboracions.

Sg. Bernat Palmer

President del C.E. Escolar

Capvermell

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.