Presentació del V Torneig “Cap infant sense jugueta”

.

Conjuntament amb el  Vicepresident Primer, Francesc Miralles presentarem la V edició del Torneig “Cap infant sense jugueta”, organitzada per el Club, que se celebrarà dimecres, 6 de desembre. Una iniciativa que per segon any emmarcaren dins el programa “Jugam amb l’Elit” del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.
Data: dilluns, 4 de desembre de 2017
Hora: 11.30 hores

Lloc: Camp de futbol Coll d’en Rabassa (Ca na Paulina), Palma.

Hi assistiran:
Francesc Miralles, vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports
Margalida Portells, directora insular d’Esports
Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears I representants dels diferents clubs que participen en el Torneig, així com una representació de l’equip de Segona Divisió Femenina del Collerense.

UD Collerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.