Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 1 – 0 CD Menorca «B»

Jugada del partido Foto Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Joan Olives, Pablo Rodriguez, Jose Jorda, Victor Gomila, Daniel Muñoz y Carlos Rincon De.

Sustituciones: Joaquim Coloma por Ivan Pons (min.53), Josep Mascaro por DamiÀ Vinent (min.74) y Erik Gimenez por Jose Jorda (min.81)

CD Menorca «B»: Albert Cardona, Diego Lluch, Isaac Peña, Martin Garcia, Carlos Mata, Marc Bagur, Gabriel Barber, Aaron Vaquero, Robinson Alejandro, Pau Crespo y Luis Fernando.

Sustituciones: Antoni Barber por Marc Bagur (min.45), Angel Martinez por Gabriel Barber (min.59) y Francesc Fullana por Robinson Alejandro (min.70)

Goles: 1-0 Raul Previ (min 79)

Árbitro: Juan Pons Coll.

Tarjetas: Josep Mascaro (amarilla, min 81), Antonio Luis Roig De Tomas (amarilla, min 85) y Raul Previ (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Diego Lluch (amarilla, min 47) y Carlos Mata (amarilla, min 89) para el CD Menorca «B».

Comentario:

Tot just dues setmanes després, es reeditava la final de la Copa Juvenil, entre dos conjunts que s’enfrontaven per tercera vegada des que arrencava la pretemporada, amb dos xocs en copa i aquest en lliga.

Millor posada en escena dels nostres, que des d’una sòlida defensa amb prou feines concedien acostaments còmodes a la meta de Llorenç, els nostres estaven còmodes en els primers instants del partit.

Pau i Damia lideraven l’ofensiva local, congelant el joc quan era necessari i donant velocitat quan aquesta era la millor opció, fent valer el poder dels locals al centre del camp, mentre que els de Victor Finestres anaven intentant fer-se amb el esfèric per trepitjar àrea contrària.

Continuaven les bones sensacions dels blaus superat l’equador del primer temps, els maonesos optaven per variar el seu joc per fer mal als de Moyano que a la primera part va ser una mica superior a l’equip blaugrana.

La segona part es va iniciar amb les dues esquadres igual de enxufades que al primer acte, però els de Victor Finestres van donar un pas endavant amb la intenció de sortir victoriosos de Ses Canaletes.

Els locals seguien arribant amb claredat a l’area rival, però l’última passada sempre era erronia, no arribava l’ocasió que podia decantar la balanzç a favor dels de Moyano. El tècnic basc va començar a moure la seva banqueta per donar entrada a homes de refresc, Coloma en punta d’atac va donar més perill a l’atac lluisser que a poc a poc s’anava fent de nou amb el control del partit.

En una falta allunyada que els blaugranes van ficar a l’interior de l’area acabà amb una aturada extratosferica del meta Llorenç que evità el gol dels maonesos, va ser l’ocasió més clara en tot el partit per als visitants.

Coses del futbol, ​​tan sols cinc minuts després, una galopada de Raul Previ a passada de Peñato entre els centrals va ser finalitzada amb èxit pel primer, que posava el 1-0 a favor dels locals amb el lluminós marcant el minut 80, quedava partit.

No obstant això, els nostres van començar de nou a tenir el esfèric per evitar que els de Finestres poguessin ficar-los en problemes, amb el baló com principal basa defensiva, els de Moyano van aconseguir arribar al final del partit amb la mínima avantatge i quedar-se amb tres nous punts que els permeten ser en les dues jornades que portem, líders en solitari de la categoria.

El proper envit serà de nou de nivell, el CF Sporting de Maó, un altre dels candidats al títol serà el rival dels nostres a Bintaufa, una nova pedra en el camí per als lluissers que arriben sense la pressió d’haver de vèncer però amb el convenciment que si ho fan donaran un cop sobre la taula amb tot un món encara per jugar

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.