Los jugadores del At Baleares, Fullana, Guasp y Amengual visitan la escuela Blai Bonet de Santanyi

El At Baleares en la escuela de Santanyi

Avui, els jugadors del primer equip, Francesc Fullana i Biel Guasp, a més del cedit al Santanyí, Miquel Amengual, han visitat l’escola Blai Bonet de Santanyí, en un acte organitzat pel departament d’Esports del Consell de Mallorca, ‘Suma’t a l’esport’.

Els tres jugadors han respost totes i cada una de les preguntes dels alumnes del col·legi, han firmat pòsters, han sortejat una camiseta i han jugat una estona al pati. L’ATB farà d’aquí a final de temporada visites a escoles de tota Mallorca per tal de fer club i donar-se a conèixer en la massa social jove.

La plantilla tornarà demà a les 10:30 als entrenaments.

 

 

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.