Empat a zero a Los Nogales

El primer equip va disputar el seu tercer partit amistós de pretemporada davant el CD Migjorn, al camp de Los Nogales. En un xoc marcat pel fort desgast que arrosseguen els blaus després d’una dura pretemporada, la trobada va finalitzar amb el resultat d’empat a zero.

No van faltar les ocasions perquè el conjunt d’Elias Noval pogués haver guanyat el xoc, encara que la falta de precisió en els últims metres i la bona actuació dels dos porters verd-i- blancs van evitar que es desnivelara el marcador. El tècnic asturià va alinear dos onzes diferents en cadascuna de les dues parts de la trobada, tan sols repetiern David Mercadal i David Morente a la rereguarda lluissera.

Per part de l’equip local, les millors ocasions per marcar van estar en botes de Llonga, amb dues accions a les que van respondre el porter Javi, que va disputar els primers quaranta-cinc minuts i de Noel, amb un llançament llunyà que atura sense compliaciones ja en el segon acte. Pel costat visitant, van estar a prop del gol Nacho i Zurbano en diverses accions, i sobretot Bili, al minut 60 en una jugada en què la passada de Manu a l’espai per a l’arribada de Bili va ser refusada per Gigi, davant el ràpid i precís xut del lluisser, va ser l’ocasió més clara i la que va poder desnivellar el marcador cap al bàndol visitant.

Els de Ses Canaletes van ser molt millor equip en el primer temps que en el segon, les proves del tècnic asturià, van donar els seus fruits en l’inici, el treball de Toni Vinent al centre del camp al costat de Joan Orfila, va donar frescor als nostres que dominaven la trobada i arribaven amb facilitat a la porteria de Jesus Sastre.

A la segona part, amb un onze totalment nou, el CD Migjorn va ser una mica superior a un equip lluisser que va acusar el cansament acumulat. Els locals van gaudir de les seves millors opcions per marcar però els de Elias Noval van demostrar, una vegada mes, la seva fortalesa defensiva, un gol en contra en els tres partits disputats. El descontrol del segon temps perjudica als nostres que no aconseguien enllaçar amb claredat per generar ocasions que li van posar davant la possibilitat de portar-la trobada, tan sols l’esmentada de Bili.

El positiu de la trobada, l’energia que van donant els joves al grup, excel·lent partit de Toni Vinent i David Morente, que no van acusar en cap moment el canvi de categoria i van donar un pas endavant per a generar alternatives per al tècnic asturià a l’hora de decidir l’onze. El proper partit dels nostres, que serà l’últim amistós, serà el proper dimarts 12 de setembre a les 20:30 hores a Ses Canaletes, de nou davant el CF Sporting de Mahón, fins a la data, treballar i preparar l’inici de Copa davant el Penya Ciutadella, quinze dies per davant abans del tret de sortida a la competició del KO.