Othman i Stan, dues noves renovacions

Renovaciones en CCE Sant Lluis

Dues noves renovacions per al següent curs s’han confirmat aquestes passades dates. El migcampista de 33 anys Carlos Stainer i el jove Othman Boutajbirt de 21 anys, continuaran com a integrants de la plantilla de l’equip Regional.

Carlos Stainer, conegut futbolísticament com Stan, seguirà un any més portant la batuta del centre del camp lluisser en la que serà la seva quarta temporada al club. Stan va realitzar una gran temporada després de la seva entrada en l’equip a partir del Nadal, després d’acabar les seves ocupacions laborals que li impedien estar al 100% amb el grup. Després de la seva incorporació, acaba com el divuitè jugador més utilitzat per a un total de 548 minuts on aporta dos gols i tres assistències en el còmput individual.

En el cas de Othman Boutajbirt, la seva arribada a l’equip abans de l’aturada nadalenca, va ser un revulsiu per als blaus, donada la seva joventut i les capacitats tècniques que aporta i de les que l’equip no tenia. Després d’un tram final on la seva aportació va ser decisiva en alguns moments, l’acord entre les dues parts no ha fet més que refermar l’interès per tots dos per seguir junts. En l’apartat estadístic, el jove migcampista lluisser, va aportar dos gols i dues assistències en els 840 minuts que va estar sobre el camp.

El club continua treballant en completar la plantilla amb vista al pròxim període competitiu i esperem poder informar aviat de més incorporacions.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.