Xerrada en el CE Campos

Xerrada per a pares, així com nins del CE Campos

El passat dimarts el Club Esportiu Campos va organitzar una xerrada per a pares, així com nins, que formen part aquesta temporada del Club vermell, envers un tema que preocupa molt als pares com és l’ús que fan de les tecnologies, dels mòbils i de les diferents xarxes socials que existeixen.

Per això el Club, va contactar amb el Policia Tutor de l’ajuntament de Campos, en Rafel Monserrat, per a preparar aquesta xerrada, pionera creiem entre els Clubs illencs, exceptuant el RCD Mallorca, que va rebre formació de la LFP.

El Policia Tutor va dur a terme aquesta magnífica xerrada que va tenir per títol «Sempre segurs, prevenció dels riscs derivats de l’ús de les TIC» i que va contar amb una bona presència de pares i nins. Va ser del gust de tothom i va permetre aclarir dubtes i aprendre diferents aspectes sobre les TIC.

Tant els pares com els nins varen formular diferents preguntes en acabar la xerrada, per deixar ben clar quin havia de ser l’ús correcte.

Com no, donar les gràcies a l’ajuntament de Campos per la cessió de l’espai, el Centre Polivalent, així com al Policia Tutor, Rafel Monserrat per la seva tasca desenvolupada i també a tots els que varen assistir a la xerrada.

Incidir en l’aspecte de què a la directiva presidida per Pep Vanrell, no només, li preocupa l’aspecte esportiu implícit en el futbol, sinó altres aspectes formatius i de valors que ajudin al joves que formen part de la família del CE Campos a ser millors persones.

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.