Crónica Lliga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 2 – 3 CE Alaior

jugada del partido
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Alexis Jose Garcia, Adria Torres, Pablo Rodriguez, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, Joan Sintes, DamiÀ Vinent, Raul Quevedo, Eric Victory y Adrian Fortuny.

Sustituciones: Raul Previ por Adrian Fortuny (min.45) y Francisco Javier por Adria Torres (min.47)

CE Alaior: Manel Ligero, Ian Pons, Lluc Febrer, Ivan Mercadal, Pere Artieda, Onofre Fortuny, Samuel Llabres, Hugo Florit, Guillem Andreu, Manel Vinent y Rafael Rosello.

Sustituciones: Joan Bassa por Samuel Llabres (min.42)

Goles: 0-1 Onofre Fortuny (min 30), 0-2 Manel Vinent (min 45), 1-2 Eric Victory (min 51), 2-2 Francisco Javier (min 58) y 2-3 Manel Vinent (min 85)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Joan Sintes (amarilla, min 72) y Alexis Jose (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Pere Artieda (amarilla, min 53) para el CE Alaior.

Comentario:

Era una trobada difícil per als de Elias Noval, que rebia a un dels millors equips de la competició Juvenil, com és el CE Alaior, però tot i la lluita, coratge i cor habitual dels de Ses Canaletes, al final un tant de Manel Vinent a cinc minuts per finalitzar el matx va donar els tres punts als de Sergio Castilla que endossen la segona derrota consecutiva als nostres que s’allunyen vuit punts de l’actual líder, encara que amb un partit menys.

Des del primer minut, va ser el CCE qui intentar portar el pes del partit, manejant la pilota al mig camp, amb un CE Alaior ficat sobre el seu propi terreny de joc, esperant veure la proposta de futbol de l’equip rival. Tot i ser el CCE qui va portar el pes i la proposta de joc, va ser el CE Alaior qui va tenir la primera ocasió per posar-se per davant, en una jugada en què un refús de Lluc Febrer des de la seva pròpia àrea va sorprendre als centrals blaus que van veure com Manel Vinent es plantava sol davant Llorenç, la definició del davanter visitant va acabar amb el esfèric a les mans del porter local amb tot a favor per batre-ho, primer ensurt per als locals amb un minut de joc en el electrònic.

Com a resposta, va arribar la mobilitat d’Eric entre línies i la velocitat de Fortuny per banda esquerra, una jugada de tiralineas entre Fortuny, Eric i Joan Sintes acabar en les mans de Ligero que molt atent evita la rematada de Quevedo arribant des enrere. Al minut 30 es va posar per davant l’equip de Sergi Castilla, en una bona jugada albinegra, que va culminar amb un xut creuat Onofre Fortuny que donava el primer avantatge als visitants. El gol va fer veure un CCE amb dubtes que no trobava la fluïdesa necessària per a acostar-se amb perill a l’area rival, el 0-1 estava fent mal al cap dels locals.

Abans del descans, minut 44, nou cop per als de Noval, mans dins de l’àrea de Damia Vinent, de les que es consideren difícils d’evitar per part del jugador local, deixa a Manel Vinent en els onze metres davant Llorenç, al qual va batre per l’esquerra del porter local que havia decidit llançar-se al costat contrari, 0-2 quan els equips van marxar cap a la caseta.

Després de la represa, va ser el CCE qui va posar el futbol sobre la gespa, per fer com més aviat millor l’empat, Amb aquesta empenta inicial, al marcador no li va costar moure’s de nou, Eric Vinent als sis minuts de la represa retalla distàncies, la trobada s’obria de nou. Veient com els locals havien pujat una marxa més el seu ritme de joc, les ocasions anaven succeint sense trobar el gol, tot i disposar de bones opcions, com el tret de Quevedo en el minut 56, a la sortida d’un córner, que va acabar desviat. Amb l’1-2, el CCE no va abaixar els braços, avançant línies i estrenyent a l’equip contrari sobre el seu propi camp.

Va ser Fran qui va posar la igualada al 58, agafant un rebuig de Ligero en area petita, per posar el 2-2 al 13 de la segona meitat. S’havia fet el més difícil que era ressuscitar un partit que s’havia posat en contra, però quedaven minuts per davant com perquè pogués passar de tot.

Els locals seguien amb aquest ritme alt que li permetia arribar amb mes claredat a l’area del de Castilla, encara que a la contra els visitants anaven posant el seu granet de sorra per intentar endur-se els tres punts. Una rematada de Manel Vinent al 80 després d’una mala sortida del porter Llorenç va poder ser el 2-3, però la seva rematada va marxar fora per poc. Ho van intentar també els de Noval, amb una jugada de Damia que va prolongar el esfèric amo el cap al segon pal sense trobar rematador que pogués concretar la rematada.

Al minut 85, una falta d’entesa entre la defensa i el porter local deixa en safata el esfèric per a Manel Vinent que a la segona ja no perdonar i va posar el 2-3 que ja seria definitiu.

Amb ocasions i sense resoldre, es van esgotar els minuts, deixant la derrota immerescuda, després del vist en la segona part, en una altra trobada a casa en la qual l’equip va remar contra corrent.

Amb la derrota, el CCE es queda amb 9 punts, esperant ja al pròxim rival a Ses Canaletes, el CE Ferreries B, en un partit complicat, on tocarà tornar a lluitar tots a una.

Fotos de Víctor Cicuendez.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.