La Fundació Reial Mallorca arriba a més de 8.000 persones

La Fundació Reial Mallorca arriba a més de 8.000 persones

La Fundació Reial Mallorca tanca el 2016 amb la satisfacció d’haver sumat programes d’èxit que han implicat un creixement potencial dels beneficiaris de diferents sectors de la societat.

Durant aquest any, la Fundació ha duit a terme 12 programes socials destinats a públics de diferents sectors. Amb tots ells, i gràcies a la feina dels professionals i la confiança de les empreses col·laboradores, s’han arribat a 8.000 persones.

Aquestes xifres signifiquen que més de 1000 joves han pogut participar dels programes esportius, ja siguin d’integració o de caràcter educatiu. A més, 30 famílies han estat becades per l’Obra Social La Caixa.

Un dels èxits dins les activitats realitzades, és l’evolució del programa Tots juguem, tots guanyem, dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual que ja suma 5 escoles i són 100 participants els que cada setmana gaudeixen del futbol i han participat als tornejos i diades que s’han celebrat, a l’illa i fora d’ella.

D’altra banda, Te’n Recordes, el programa que la Fundació desenvolupa juntament amb SARQuavitae, DKV Seguros i l’Associació de Veterans del Real Mallorca, ha sumat 800 persones de la 3a edat que o s’han desplaçat a l’estadi o han rebut la visita d’ex jugadors als seus centres.

També durant el 2016, la Fundació ha rebut la visita de 1800 alumnes de 13 centres diferents i amb els jugadors del Real Mallorca s’han visitatat 13 centres i 1700 alumnes.

El Campus de la Fundació ha evolucionat a la modalitat de Campus x 3 (Pro, Formatiu i Femení) i ha estat un exemple clar de l’aposta del club pel futbol femení amb la inauguració d’una escola de tecnificació dirigida per Melisa Nicolau.

Finalment, resaltar que al 2016 s’han organitzat més de 10 campanyes de sensibilització i s’ha treballat la cooperació internacional arribant a països como Tanzània, Bogotà, Guinea Equatorial o Santo Domingo.

«El cor mallorquinista» segueix creixent i es preveu que el 2017 superi en objectius i resultats al magnífic any que deixam enrere.

RCDM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.