Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa): CE Alaior 1 – 1 CCE Sant Lluis

saludo de los equipos

Alineaciones:

CE Alaior: Pere Salort, Ian Pons, Hugo Florit, Ivan Mercadal, Onofre Fortuny, Ivan Orfila, Juan Luis Gonzalez, Guillem Andreu, Manel Vinent, Mohamed El Hajoui y Rafael Rosello.

Sustituciones: Manel Ligero por Pere Salort (min.45) y Raul Gutierrez por Ivan Orfila (min.49)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Kevin Andres, Benjamin Vicente, Joaquin Guarino, Ismael Ruiz, Joan Sintes, DamiÀ Vinent, Rolfy Moreno, Raul Previ y Francisco Javier.

Sustituciones: Oliver Pons por Joan Sintes (min.27), Victor Gomila por Oliver Pons (min.72), Raul Quevedo por Rolfy Moreno (min.79) y Erik Gimenez por Raul Previ (min.90)

Goles: 1-0 Manel Vinent (min 9) y 1-1 DamiÀ Vinent (min 22)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Tarjetas: Ismael Ruiz (amarilla, min 59), Oliver Pons (amarilla, min 68), Ivan Pons (amarilla, min 71) y Joaquin Guarino (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El Juvenil va debutar aquest dissabte a Los Pinos i va aconseguir el primer punt lluny de Ses Canaletes en el compromís corresponent a la primera jornada de Copa.

El conjunt lluisser era conscient de la dificultat de disputar el partit davant un rival que estarà, a priori, entre els que disputin tots els títols de la categoria i que arribava amb la intenció de demostrar les seves credencials davant l’equip de Elias Noval, que després la trobada realitzada demostra que pot estar a la part superior de la classificació.

Durant la primera meitat, el conjunt blau es va mostrar molt segur i molt ben plantat sobre el terreny de joc tractant de fer mal al seu rival, que tot i dominar el control del esfèric, tot just disposava d’accions de perill. Amb el transcórrer dels minuts, el partit es trava, imposant les defenses als atac i amb molt joc al centre del camp, que ocasionava poca feina a tots dos porters.

Els locals es van avançar a la primera part, amb el gol de Manel que es va avançar al seu marcador després d’un centre des del costat esquerre. Els de Noval no van acusar el cop del gol i van seguir seriosos sobre el camp, al minut 22, una magnífica volea de Damia acaba al fons de la xarxa del portal de Salort que poc va poder fer per aturar el xut del migcampista lluisser, amb l’1-1 va arribar al descans.

Després de la represa, el CCE, molt segur en defensa durant tot el partit, va creure en les seves possibilitats, i buscava seguir allunyant el perill de la meta de Llorenç i alhora acorralar al seu rival en el seu propi camp. El cronòmetre va anar consumint minuts, sense que cap equip fos capaç de donar una urpada definitiva al seu oponent.

De nou el centre del camp es va apoderar de gran part del joc i les dues àrees semblaven lluny com perquè algun dels dos acabés trepitjant i perforant portal rival. El marcador ja no es mouria i els lluissers van donar per bo el sumar un punt davant un gran rival, que donarà molt a parlar aquesta temporada, els de Noval, si segueixen en aquesta línia ascendent com a equip encara més.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.