Noves incorfporacions del CE Campos

Albert Coll con el presidente

El Campos està en disposició d’anunciar tres noves incorporacions.

En primer lloc, Miquel Fernández, provinent del Santanyí i que retorna per iniciar una nova etapa a l’equip campaner. Jugador amb experiència i que de ben segur que aportarà molt en aquesta nova plantilla que s’està dissenyant.
Albert Coll, que es torna incorporar a la Tercera Divsió nostra, després d’haver passat per Alemania i haver vestit la camiseta d’equips com el Poblense o Constancia. Jugador físic i amb molt bona planta, a més de qualitat, del que Joan Mas espera treure el seu màxim rendiment.
I per acabar, Jaume Riutord, jugador jove i amb ganes de demostrar que pot jugar a la màxima categoria balear i que no tenim cap dubte, de que així serà.
Tres noves altes que sumar a la resta de components ja compromesos amb el club vermell i que estan configurant una bona plantilla, amb una bona mescla de joventut i experiència, amb jugadors amb ganes de demostrar que poden jugar a la categoria i jugadors que ja ho han demostrat i que volen seguir marcant el camí dins la Tercera Divisió, així com donar un cop de mà a tots aquests joves.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.