Nou Fitxatge i incorporacions al CE Campos

Boira con el presidente del club

La feina per a fer un bon equip i per millorar el Club no atura al CE Campos.

Aquests dies s’han tancat diferents incorporacions que milloraran tan l’aspecte esportiu del primer equip com de tot el futbol base.
Començarem per la nova incorporació del primer equip que ahir capvespre va signar per formar part de la disciplina del Campos a les ordres de Joan Mas. Es tracta d’un vell conegut, Kiko Diego, davante que aportarà la seva capacitat golejadora que sempre ha demostrat i que serà un element cabdal en les aspiracions del Club campaner.
Les altres dues incorporacions feran feina dins l’estructura del Club. En primer lloc, un altre vell conegut com és Toni Ordoñez. En Toni s’incorpora dins l’organigrama tècnic del Club per anar desenvolupant diferents tasques juntament amb el Coordinador i per a millorar aspectes que feien falta dins el dia a dia del Club, en la vessant esportiva.
La segona incorporació és en Joan Burguera, Boira, fisioterapeuta, que després d’uns anys a Barcelona formant-se vendrà a desenvolupar la seva tasca a Campos, i també formarà part de l’organigrama del CE Campos, en un àmbit tan important com és el de salut esportiva, tant en la vessant preventiva com en el tractament de possibles lessions.
Donar la benvinguda a tots i esperem que amb la seva feina i dedicació, el Campos sumi i millori en totes les facetes.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.