Moyano, 4 anys mes com a Coordinador del Futbol Base

Jose ángel Moyano

Jose Angel Moyano, continuarà quatre anys més com a coordinador del futbol base de la nostra Entitat, després de l’acord entre les dues parts. El tècnic basc seguirà amb la seva tasca iniciada fa quatre temporades quan es va incorporar al CCE Sant Lluís després de penjar les botes com a jugador. La tasca del tècnic de Vitoria en aquests quatre anys ha estat molt positiva per al creixement de la nostra pedrera, passant de 11 equips a 18 en aquesta etapa, de la mateixa manera amb la millora en la qualitat de la feina realitzada pels entrenadors amb la seva supervisió. En els propers dies s’iniciarà la ronda de contactes amb els tècnics de la base per començar a preparar la temporada 2016-2017.

D’altra banda, Moyano deixa de ser l’entrenador de l’equip Regional després de no acceptar l’oferta de renovació en considerar que havia complert un cicle com a màxim responsable del primer equip. Amb el tècnic basc al comandament, el quadre Regional aconsegueir durant tres temporades consecutives arribar a les semifinals de Copa.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.