Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 0 Montuiri

Tres punts per a certificar la salvaciò

El Campos vence al Montuiri

Alineaciones:

Campos: Jose A Barcelo, Guillermo Petricorena, Joan Mercadal, Julio J Huertas, Juan Carlos Mesquida, Jordi E Morey, Nicolas Mercadal, Rafael Caldentey, Daniel Bardolet, Alejandro Aelen y Albert Gonzalez.

Sustituciones: Manuel Garcia por Alejandro Aelen (min.79), Mame Cheikh por Nicolas Mercadal (min.84) y Gaspar Veny por Albert Gonzalez (min.90)

Montuiri: Henrique Sanchez, Adrian Arbos, Blai Pons, Javier Llaneras, Miguel A Bazan, Diego Adrian, Alejandro Pons, Fernando Garcia, Iyayi Osaheni, Ivan Garcia y Francisco Hidalgo.

Sustituciones: Alejandro Diaz por Blai Pons (min.45), Antonio I Gonzalez por Iyayi Osaheni (min.74) y Viktor Khomenko por Ivan Garcia (min.90)

Goles: 1-0 Alejandro Aelen (min 3) y 2-0 Daniel Bardolet (min 43)

Árbitro: Santiago Mascaro Cardona. asistido por Luis Haro Rodriguez y Francisco Cañadillas Espada.

Tarjetas: Rafael Caldentey (amarilla, min 63) y Nicolas Mercadal (amarilla, min 80) para el Campos. Miguel A Bazan (amarilla, min 8), Henrique Sanchez (amarilla, min 28), Alejandro Pons (amarilla, min 30), Francisco Hidalgo (amarilla, min 40) y Fernando Garcia (amarilla, min 40) para el Montuiri.

Comentario:

Encara que matemàticament encara no es pugui confirmar, amb la victòria d’avui, el CE Campos podem dir que seguirà un any més a tercera.
Bon partit el que ha fet avui l’equip de Jaume Mut, davant el Montuïri que venia amb opcions de ficar-se a jugar la lligueta d’ascens i que sa veritat ha demostrat molt poc joc i molt poca ambició. El Campos ha decidit el partit a la primera part on ha estat molt superior a l’equip visitant.
Álex, en el minut 3 ha sorprès a la defensa per la zona central i s’ha plantat davant el porter del Montuiïri i amb un xut ras ha enviat la pilota al fons de la porteria. Aquest fet ha donat moltra tranquilitat a l’equip vermell, tot el contrari a l’equip ciutadà. La sentència ha arribat en el minut 43, quan Jordi ha lluitat per una pilota fins a la línia de fons, ha centrat i Dani Bardolet, totsol dins l’àrea gran, ha aprofitat per fer el segon gol.
A la segona part, res a destacar per cap dels dos equips, arribant el final del partit amb el mateix resultat.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.