Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Viva Sports 3 – 5 Binissalem «B»

El Binissalem guanya al líder del seu grup

los jugadores del Binissalem saludando al finalizar el encuentro

Viva Sports: Miquel A Vidal, Tomeu Torrens, Aitor Albertos, Francisco Campoy, Jaume Vallespir, Pedro Palou, Adrian Turmo, Sergi Iglesias, Pablo Gutierrez De, Jaume Pujol y Andreas Perez.

Sustituciones: Joan Fernandez por Jaume Vallespir (min.28), Lazaro Jerez por Miquel A Vidal (min.40), Alejandro Gallego por (min.50) y Carlos Gonzalez por Sergi Iglesias (min.50)

Binissalem «B»: Jaime A Mateu, Juan Tarraga, Tomeu Beltran, Miquel Sampol, Raul Collado, Jaume Flores, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Josep Perez, Joan Company y Daniel Vallori.

Sustituciones: Pere Pons por Juan Tarraga (min.43), Josep Bennasar por Jaume Flores (min.58), Antoni Crespi por Miquel Sampol (min.58), Melcior Fiol por Jaime A Mateu (min.61) y Adrian Gil por Antoni Crespi (min.62)

Goles: 0-1 Daniel Vallori (min 8), 0-2 Tomeu Beltran (min 18), 0-3 Josep Perez (min 24), 1-3 Aitor Albertos (min 25), 1-4 Joan Company (min 49), 2-4 Francisco Campoy (min 51), 2-5 Daniel Vallori (min 57) y 3-5 Pedro Palou (min 70)

Árbitro: Jose Sanchez Ruiz.

Tarjetas: Tomeu Torrens (amarilla, min 75) para el Viva Sports. Josep Perez (amarilla, min 59) para el Binissalem «B».

EL Viva Sports ha estat derrotat a domicili per un excel·lent Binissalem, que ha dominat el partit en tot moment.
Els primers 25 minuts de partit han estat d’escàndol, amb un Binissalem molt bé plantat sobre el terreny de joc, i amb una efectivitat mai vista fins al moments enfront de la porteria contrària. Una renda a favor de 2 gols (1-3) al descans, hagués semblat suficient en qualsevol altre partit, però davant el líder no semblava tan gran.

Però una segona part dels visitants si es pot encara millor que la primera, amb un grau del 100% en concentració i esforç, ha fet possible aquesta extraordinària victòria, amb un magnífic resultat obtingut (3-5), i que ha pogut ser major per les clares ocasions que no s’han aprofitat.
Victoria molt important, que torna a col·locar al Binissalem en el grup perseguidor i que els dóna una forta injecció de moral per afrontar els importants partits que li vénen en aquestes properes setmanes.