José Gálvez: “És molt especial que la gent t’ovacioni al teu poble”

José Gálvez: “És molt especial que la gent t’ovacioni al teu poble”

El migcampista viu una temporada inoblidable com a únic representant llosetí de l’equip

José Antonio Gálvez és un dels grans protagonistes de la fita històrica davant l’Hércules. Les nombroses baixes que arrossegava l’equip varen provocar que el llosetí disputés el partit com a titular per primer cop aquesta temporada. Gálvez va aprofitar l’oportunitat de demostrar que és un recurs de garanties per a Nico López i, tot i assenyalar que va acabar “asfixiat” després de no haver jugat tants minuts enguany, va complir a la perfecció les ordres del tècnic inquer durant els 68 minuts que va estar present damunt la gespa del Rico Pérez.

“Nico em va donar l’enhorabona pel sacrifici”, explicava emocionat Gálvez. Content per la seva feina, va reconèixer que es notava la falta de minuts. “Feia temps que no jugava tant i vaig acabar cansat”. L’ex del Poblense va ser substituït per Aitor Pons i va viure els dos darrers gols a la banqueta, eufòrica després de l’empat de Javi Ramos.

Precisament a la banqueta és on acostuma a començar els partits José Gálvez. Nico López confia amb ell, però sempre ha deixat clar que l’experiència amb ell és un gran punt a favor. L’extrem no destaca per experiència, per això les seves actuacions sempre es redueixen als minuts finals de partit. Això sí, quan ho fa rep les mostres de recolzament d’un poble entregat al seu únic representant. “És molt especial que sempre t’aplaudeixi la gent al Municipal per ser l’únic llosetí de l’equip. Em motiva més i només puc agrair-ho”.

Pensant en el futur, ja és hora de posar punt i a part a l’empat davant l’Hércules i centrar-se en la segona volta, que començarà aquest proper diumenge amb la visita a un rival directe, el València Mestalla. És inevitable demanar a Gálvez per la permanència. “Crec que a dins ca nostra podem treure molts de punts i la permanència és un objectiu que podem assolir si fem bona feina a Es Puig”, concluïa Gálvez.

@XescRipoll

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.