La Federació Balear de Futbol lliura un lot de roba esportiva a l’IMAS

Es tracta de més de 160 peces per als usuaris de Ca l'Ardiaca.

Moment de l’entrega de la roba esportiva a Ca l’Ardiaca.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha rebut aquest matí la roba esportiva que el vicepresident de la Federació Balear de Futbol, Manuel López Lacal ha lliurat en nom de la Federació.

En concret es tracta d’un lot de més de 80 xandalls complets, en total més de 160 peces de roba, que aniran destinats als usuaris de Ca l’Ardiaca, un dels centres de la xarxa d’inclusió social de l’IMAS on ha tengut lloc l’entrega d’aquest material.

Puigserver ha agraït al vicepresident de la Federació aquesta donació, ja que “la roba d’home d’hivern és una de les principals demandes del centre”. Així mateix la consellera ha agraït la implicació de la Federació, mitjançant la seva Fundació, en diversos projectes socials.

Juntament amb Puigserver i López Lacal han assistit a l’acte de donació d’aquest material la directora insular d’Inclusió, Caterina Mas; el responsable del centre Ca l’Ardiaca, Biel Gelabert i Miquel Vives i Pedro Cladera de la Fundació del Futbol.

La consellera ha aprofitat aquesta visita a Ca l’Ardiaca per a felicitar el Nadal als usuaris i treballadors d’aquest centre d’inclusió social.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.