Crónica Juvenil DH: FC Barcelona 3-2 La Salle

Els de Gabri sumen la segona victòria consecutiva a casa en un partit en què els blaugrana han estat superiors al rival

El Juvenil A del Barça celebrant un dels tres gols blaugrana / VICTOR SALGADO – FCB

FC Barcelona:  Andreu, Montes, Vilanova (Busi, min 76), Juanma (Chumi, min 59), Enric, Ferran, Pérez, Tur, Rio, Theo i Mboula (Fati, min 63).

La Salle Palma: Elias, Crespi, Moya (Tobar, min 46), Llerres, Ramis, Bobby (Karim, min 68), Kike, Felipe (Barrios, min 53), Mariano (Llorenç, min 53), Narro i Harry.

Gols: 1-0, Montes (min 20); 2-0, Tur (min 33); 2-1, Tobar (min 63); 3-1, Rio (min 73); 3-2, Barrios (min 75).

Àrbitre: García Verdura.

Tarjetas: Ha amonestat als blaugrana Vilanova i Franquesa, i als visitants Robby i Kike.

El Juvenil A del Barça han sumat els tres punts davant la Salle Palma en un partit en què els jugadors de Gabri han estat superiors als seus rivals. Els gols de Montes, Tur i Rio han permès aconseguir la segona victòria consecutiva a casa en un duel en què el marcador podria haver estat més ampli. Els visitants han fet els dos gols a la segona meitat però el Barça s’ha mostrat sòlid en els minuts finals.

Els jugadors de Gabri han mantingut el domini de la pilota i han disposat de les millors ocasions de gol, apropant-se a l’àrea visitant tímidament amb els xuts de Theo Chendri i Montes des de fora l’àrea.

En un servei de córner rebutjat pel porter local, Eric Montes ha disparat amb un potent xut des del lateral esquerre de l’àrea que ha acabat al fons de la porteria. Amb aquest avantatge en el marcador, el Juvenil A ha buscat el segon gol i en un contraatac per la banda esquerra Jordi Tur ha rematat de cap per situar el 2-0 al marcador.

Els visitants no han mostrat gaire perill en atac, i això ho han aprofitat els blaugrana per seguir assetjant la porteria de la Salle Palma, tot i que sense encert en els metres finals. Al descans, s’ha arribat sense novetats al marcador.

La segona meitat ha seguit la tònica de la primera, amb el domini de la possessió pels homes de Gabri. Tot i això, una falta llunyana ha originat el primer gol dels visitants en una rematada de cap que Andreu no ha pogut fer res per aturar.

Seguidament, Rio ha tornat a situar el Juvenil A dos gols per sobre al marcador amb un gran xut des de fora l’àrea. Els balears han retallat distàncies al minut 75 en una jugada dins l’àrea. Tot i això, els jugadors de Gabri han sabut defensar l’avantatge en el marcador i fins i tot han tingut ocasions per ampliar la diferència. Amb aquests tres punts, els blaugrana es mantenen quarts a la Divisió Honor Juvenil amb 30 punts, a nou del RCD Espanyol, el líder.