El partit de les seves vides

El Llosetense ja està més que motivat per a rebre a l’Atlètic Balears diumenge

Aquesta setmana es disputa el derbi balear de la Segona Divisió B

@XescRipoll

Aquesta setmana es disputa el derbi balear de la Segona Divisió B. Per a l’Atlètic Balears, un més a la categoria de bronze; per al Llosetense, és el partit de tota una història, de tot un poble. Aquest és el partit de les seves vides, ja no per als jugadors, sinó per a l’afició, la data marcada en vermell des que s’iniciés el camí per Segona B.

Encara que les situacions d’ambdós son molt diferents, no hi ha dubte que aquest es un duel que ja s’ha començat a jugar. Les Illes Balears estan pendents d’un dels partits de l’any. Lloseta espera omplir Es Puig. Nadal ens ha regalat aquest ‘match’, un derbi tenyit de blanc, en que l’últim classificat celebra cada punt com si guanyés una Champions, mentres els blanquiblaus somien amb l’ascens a Segona Divisió.

El Llosetense no atura, la seva llegenda puja com l’espuma a mesura que dóna una passa en la competició. El debut davant el València Mestalla, la victòria en el Mini Estadi, o la darrera contra l’Olot. Sens dubte, a Lloseta això mai quedarà a l’oblit, i per això és l’ equip de moda.

Les estirades de Mingo, la solidesa de Mairata i Rigo, las cavalcades de Campins i Ramos, la feina d’Alomar i Cristian, el control de Pedro Capó, la màgia de Baleani, la velocitat d’Héctor, la samba de Thiago, la lluita d’Aitor i la capacitat de revolucionar partits de Pep Biel, Regis i ‘Bibi’, a més de l’essència de Gálvez, l’únic jugador llosetí, juntament amb l’aportació dels Lara, Lirola, Junior i ‘Migue’. No ens podem deixar al capità del vaixell. Nico López és qui va posar a disposició aquest grup i tothom està a mort amb ell. S’ha convertit, en poc temps, en un dels emblemes de l’esport llosetí.

Tots i cada un d’ells passaran al record de generacions, i és que que això es el más gran que ha viscut Lloseta en 92 anys de futbol. En el record també quedarà el derbi de diumenge. Passi el que passi, el públic està entregat amb la causa. No hi ha res a perdre. Guanya el fútbol, la plantilla, Lloseta i el Llosetense. El resultat importa, però no més que la resta.

Lloseta está preparat per al diumenge. Lloseta ha ressuscitat a través del futbol. Llosetà està més viu ara. La gent només fa la conta enrera per a que arribi el partit cada setmana i això és una mostra del poder de l’esport. Per això i més, el diumenge és un dia especial. El diumenge es juga, a les 12:00 hores, el partit de les seves vides.

Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.