Èxit de públic en la conferència de Gabriela Paoli

Èxit de públic en la conferència de Gabriela Paoli

Al voltant de 75 persones han assistit a la Conferència celebrada avui dimecres en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Sant Lluís a càrrec de la Psicologa del CCE Sant Lluís, Gabriela Paoli Austerlitz. La incorporació de l’argentina per a aquesta temporada, ve donada per l’interès per continuar formant els tècnics de la secció de futbol que són alhora els que passen més temps amb els jugadors durant la seva pràctica esportiva setmanal.

Per això, la influència dels pares també és important per reforçar el autoestima dels propis fills / jugadors abans, durant i després de l’entrenament / partit.

Aquest a estat el tema principal de la Conferència de Gabriela Paoli, que a realitzat d’una manera lúdica una activitat que ha tingut un gran èxit donada la important afluència de públic que ha deixat sense espai el Salon d’Actes. Durant aproximadament 90 minuts, els assistents han pogut atendre a les explicacions de la Psicologa del Club que a desenvolupat la seva exposició als presents que en la part final de la Conferència han pogut realitzar les qüestions que han volgut per resoldre els seus dubtes respecte a la forma de tractar als seus fills i reforçar el treball de professors i tècnics que són una de les parts importants de l’educació dels seus fills.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.