Comunicado del CE Campos

Camunicado del CE Campos

La Junta Directiva del CE Campos vol comunicar el següent:

Informar que des d’avui, 26 d’octubre de 2015, s’ha fet càrrec de la direcció del primer equip del Club, en Jaume Mut, en substitució de Sergio Tíscar, al que el Club vol agrair la feina feta durant els mesos que ha estat al capdavant de la primera plantilla, tant en la temporada passada com en l’actual, valorant molt la faceta personal com esportiva d’en Sergio i al que desitjam que molt aviat dirigeixi novament un equip on demostrar la seva vàlua. Afegir que, l’estructura tècnica del primer equip contínua igual que fins ara i que donam la benvinguda al nou míster.

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.