Crónica 1ª Reg. Mallorca: Inter Manacor 3 – 2 Independiente C/R

Inter Manacor: Miquel Amengual, Marc Orgilles, Guillem Llodra, Mateo Nicolau, Miquel Santandreu, Rafael Peinado, Lluis Diaz, Pere Gomariz, Pere Santandreu, Bartolome Vadell y Mateo Torres.

Sustituciones: Jaume Santandreu por Mateo Torres (min.61), Pedro Mateu por Rafael Peinado (min.74), Juan Riera por Miquel Santandreu (min.80) y Malik M Dehouche por Lluis Diaz (min.87)

Independiente C/R: Juan F Lara, Adrian Perez, Francisco J Bautista, David Sanchez, Raul Marin, Adriano Garcia, Alberto Serrano, Adrian Plomer, Miquel Cañellas, David Moreno y Andres Moreno.

Sustituciones: Juan F Moranta por David Sanchez (min.62), Eloy Rodriguez por Raul Marin (min.62), Aliou Gassama por Miquel Cañellas (min.70) y Alejandro Cortiñas por David Moreno (min.76)

Goles: 0-1 Adriano Garcia (min 15), 1-1 Adrian Perez (min 48), 2-1 Rafael Peinado (min 60), 3-1 Pere Gomariz (min 89) y 3-2 Adriano Garcia (min 89)

Árbitro: Aleksandar Ivaylov Angelov. asistido por Gaspar Josep Sastre Sabater y David Onetto Bevia.

Tarjetas: Rafael Peinado (amarilla, min 59), Jaume Santandreu (amarilla, min 75), Juan Riera (amarilla, min 89), Pedro Mateu (amarilla, min 89) y Guillem Llodra (amarilla, min 89) para el Inter Manacor. Eloy Rodriguez (amarilla, min 64), Adrian Perez (amarilla, min 73), Alberto Serrano (amarilla, min 76) y Adrian Plomer (amarilla, min 89) para el Independiente C/R.

Partit corresponent a la 5é jornada de lliga, entre l’ InterManacor i l’Independiente, dos equips que de ben segur estaran a dalt de la classificació.

La primera part acabà 0-1 per el visitants, desprès de un bon gol del davanter dels visitants, i gràcies també en part a un penal fallat dels locals, el segons de l’any amb un percentatge d’error del 100%.

La segona part fou més emocionant. L’Inter cap girà el marcador i demostrà que es l’equip que millor juga a futbol en aquest moment. El primer en pròpia porta, el segon d’en Peinado y el Tercer d’en Gomariz donaven la victòria a l’equip local, encara que al minut 95 de partit l’equip visitant aconseguí el segon.