Partido Amistoso Regional Preferente Menorca: CCE Sant Lluís 1-0 Alaior

Nova victoria dels de Moyano

imagen del partido

Amb un solitari gol de Rafa Moreno al 93 n’ha tingut prou al conjunt de Moyano per emportar-se la victòria en el partit amistós celebrat a Ses Canaletes entre el conjunt local i el CE Alaior de Julian Calzada. La trobada, penultima d’aquesta pretemporada per als nostres, deixa al CCE com a invicte com a local en aquesta nou any.

El partit, marcat per la tromba d’aigua caiguda en l’equador de la primera part, ha estat intens i amb ocasions a les dues àrees, encara que amb un CCE amb mes punteria que el quadre albinegre. Els locals que ja comencen a respondre amb escreix als aspectes tàctics marcats pel cos tècnic deixa una bona sensació, amb una personalitat una mica més definida. Amb un centre del camp on el treball incommensurable de Loren i Juan Sola donava equilibri tant en atac com en defensa als de Ses Canaletes que anaven parant amb ordre i disciplina qualsevol possible acostament a la porteria de Cristian.

Un parell de centres per banda dreta de Toni Sanchez i un parell d’arribades en velocitat per l’esquerra de Vico eren les primeres situacions d’atac on els de Moyano aconseguien posar a l’Alaior una mica més ficat en la seva àrea. Una centrada des de la dreta en el qual Manu no arriba per centímetres es va convertir en l’ocasio mes clara dels locals en el primer temps.

Però els de Calzada, amb l’incombustible Gaby en punta d’atac, gaudir de la millor ocasió del primer temps en una rematada del davanter visitant que va fer intervenir a Cristian que va aturar el xut amb les seves cames.

La tornada de vestidors després del descans deixa a diversos jugadors locals a la caseta per donar entrada a Isaïes i Isael que donaven un aire nou al CCE. El partit seguia viu i ambdós equips buscant àrea rival però no va ser fins al minut 80 quan de nou Gaby tingué un mà a mà amb Javi, substitut de Cristian, que enviava a córner amb una providencial intervenció per als seus. Quan tot semblava que anava a acabar en igualada, un servei de córner botat per Alberto va trobar, després d’un cúmul de rebutjos a Rafa Moreno que empeny la pilota al fons de la xarxa de Raul i donava la victòria als de Moyano.

Dissabte, últim partit de pretemporada per al CCE, que rendirà visita a la UE Sami a Ciutadella a partir de les 18:30 h., amb vistes a la inauguració del campionat de Copa, previst pel proper dissabte 19 de setembre a les 17: 00 h. a Ses Canaletes davant el CF Sporting de Mahón.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.