CCE Sant Lluis un bloc compromès i millorat per seguir creixent

Un bloc compromès i millorat per seguir creixent

L’equip Regional a aconseguit el seu objectiu de mantenir el màxim nombre de jugadors del bloc de l’any anterior que tan bons numeros va fer en gran part de la temporada futbolística. Un cop tancat el curs 2014/2015, es va començar a treballar per completar una plantilla de suficients garanties per afrontar una nou any amb la ferma idea de seguir creixent com a equip i intentar estar a la part mitja alta de la clasificiación així com tornar a repetir la seva gran Copa de les ultimes dues temporades, només marcades pel resultat advers en els instants finals. Part d’aquestes incorporacions vénen de la base, com és el cas dels dos jugadors juvenils que compleixen cicle i ascendeixen al primer equip i les cares conegudes a Ses Canaletes d’Angel Melendez, Alex Carrasco amb passat al nostre futbol base i que després d’un petit temps inactius es tornen a incorporar a la dinàmica del CCE.

Per a això, el conjunt que una temporada mes dirigira Jose Angel Moyano, començarà la pretemporada amb les vistes posades a una Copa Regional que encara no té data oficial d’inici però que tot sembla indicar que serà a mitjans de setembre. Els lluissers, a falta de concretar un parell d’aspectes de la seva pretemporada tenen previst començar a escalfar motors el dilluns 17 d’Agost, tot i que aquesta data aquesta encara per confirmar.

La plantilla un cop acordades les renovacions i altes queda de la següent manera:

RENOVATS:

Alvaro Rotger, Joan Orfila, Alberto Salvador, Migue Coll, Loren Torrus, Zou Essounani, Isael Martinez, Jose Luis Soret, Isaias Pons, Joan Sola, Jose Manuel Herrera, Yanus, Carlos Stainer.

S’INCORPOREN DEL JUVENIL

Jose Miguel Martinez

Cristian Triay

FITXATGES

Angel Melendez (Inactiu)

Alex Carrasco (Inactiu)

Joni Da Silva (Norteño CF)

Rafa Moreno ((Norteño CF)

Rafa Martinez (Inactiu)

FARÀN PRETEMPORADA

Diego Gonzalez

Gerard Coll

David Llorach

 

Toni Sanchez

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.