Primeres Renovacions del CD Campos

Sergio Tiscar continuara en el Campos

El projecte 2015/16 del CE Campos ja està en marxa. En primer lloc, anunciar la renovació de Sergio Tíscar, després de la bona feina desenvolupada en els darrers mesos de la temporada passada, en un moment molt difícil del Club, i que va permetre juntament amb l’esforç de tots els jugadors, mantenir la categoria un any més.

Un cop assegurada la primera peça del projecte, peça cabdal, la secretaria tècnica juntament amb el míster, des de fa dies, han anant mantenint converses amb diferents jugadors, tan per anar renovant jugadors com per noves incorporacions.

L’objectiu del Club és formar una bona plantilla i no posar-se límits, aspirar al màxim, i per suposat, no passar pels problemes de la temporada passada. Es vol formar un bon grup, tant en número com en qualitat.

Moltes d’aquestes negociacions estan molt avançades i en propers dies podrem anunciar noms.

Per començar, dir-vos que apart de la renovació d’en Sergio, també ha renovat el capità Toni Roig, per seguir donant lliçons en els diferents terrenys de joc de les illes, així com un mirall on els joves que s’incorporin puguin mirar-se. Un altre jugador que seguirà amb el CE Campos, és en Toni Bonet, davanter de gran qualitat, producte de la casa, i que esperem que aquesta temporada que ha de començar ens pugui oferir molt de joc i gols, que segur que serà així.

I ja per acabar, assenyalar la renovació de Joan Quintana, que seguirà dins l’staff tècnic del Club, desenvolupant diferents feines i aportant els seus grans coneixements i que ja ha permès la incorporació de dos jugadors que finalitzen la seva etapa de juvenils i que ja varen jugar amb el Campos la passada temporada, debutant ja a la Tercera Divisió, que són n’Albert González i en Miquel Àngel Bermúdez, una aposta de futur apart de present, i que posa de manifest una vegada més que el Club, sempre confia amb els joves de talent.

I com ja hem comentat abans, la secretaria tècnica no s’atura i segueix fent feina per donar i satisfer els desitjos d’en Sergio.

Amunt Campos!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.