Darreres places per al Campus del At Baleares

Darreres places per al Campus ATB

Queden pocs dies per a que comenci la primera setmana de campus d’estiu de l’Atlètic Balears per aquest 2015. El Campus és la millor opció per als teus fills i filles nascuts entre 2002 i 2010; ambdós inclosos. Hi ha tres edicions diferents per a què puguis decidir quines són les millors dates per a vosaltres o també la possibilitat d’inscriure’s per a les tres setmanes. Dates:

22/06 al 26/06

29/06 al 03/07

06/07 al 10/07

Horari: de 9 a 14 hores amb possibilitat de menjador de 14 a 15h per 5€ més

Preus Campus ATB 2015

1 setmana: 80€

2 setmanes: 150 €

3 setmanes: 210 €

Preus especials per a jugadors de l’Atlètic Balears:

1 setmana: 75€

2 setmanes: 140 €

3 setmanes: 195 €

El preu inclou

– Equipació d’entrenament

– Berenar diari (varietat de fruita i aigua)

– Obsequi final de Campus

– Sortides que es puguin realitzar

– Assegurança

Sensibles amb la realitat social

El club col·labora amb la Fundació de la Federació Balear de futbol (FFIB) becant nins del barri de La Soledat; també amb la fundació de l’Atlètic Balears becant a alguns nins de l’IMAS i; també col·laboram amb la fundació Minyones atorgant 5 places per els seus nins. A més, es facilita la participació al Campus de nins i nines de clubs amb els quals tenim conveni.

Objectius

A la primera part del dia , es realitzaran treballs de tecnificació de tots els conceptes tècnics ofensius i defensius distribuïts en els 5 dies de la setmana.Treballarem diversos aspectes de tàctica individual introduïts en un entrenament més globalitzat perquè el jugador aprengui a pensar en el terreny de joc. Tot això per aconseguir una millora tècnica / tàctica al jugador que li permeti posar-ho en pràctica en els seus respectius equips. Exposició teòrica i pràctica de les regles del joc , xerrades tècniques , vídeos sobre situacions entrenades al campus… amb l’objectiu de conèixer i comprendre millor el joc i visualitzar accions que després els permetin recrear al camp de futbol. A la segona part del dia es farà un treball més lúdic amb jocs, partits, mundialets, tornejos …També es realitzarà qualque sortida a la platja, piscina o lloc d’interés. Inculcar el fair play en tot moment , fomentar el companyerisme i relacionar-se amb nous nens per tal d’establir noves amistats .

Inscripcions

– EN EFECTIU ENTREGANT LA FULLA D´INSCRIPCIÓ I L´AUTORITZACIÓ A LES OFICINES DE FUTBOL BASE DE L’ ATLÉTICO BALEARS DIMARTS I DIVENDRES DE 18 A 20 HORES.

– VIA E-MAIL MITJANÇANT TRANSFERÈNCIA BANCARIA ABANS CONTACTAR AMB PEP COLL AL TELÈFON 692216608.

¡¡ PLACES LIMITADES¡¡

ES RESPECTARAN LES PLACES PER RIGORÓS ORDRE D´INSCRIPCIÓ FINS QUE S´ESGOTIN.

+INFO:

PEP COLL: 692216608

EMAIL: CAMPUS@CDATB.COM

FACEBOOK: CAMPUS ATB-ATLÉTICO BALEARES

TWITTER: @ATBCAMPUS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.