Festa final de temporada i punt D’inici de la propera temporada del Campos

Miguel Bestard asiste a la cena de final de temporada del Campos

El CE Campos va celebrar el dissabte, 13 de juny, la festa final de temporada que va incloure un sopar al Restaurant Buffet Sa Travessia, on tots els jugadors i tècnics varen ser convidats per part del Club, com a mostra d’agraïment per la gran feina feta durant la temporada 2014/15, des del més petits de l’escoleta fins al primer equip, que un any més va mantenir la categoria a la tercera divisió nacional.

I la festa va acabar amb una vetllada de música que va suposar un gran final de temporada, on tots pogueren gaudir.

El Club va oferir a cada membre del Club una fotografia individual, així com una foto del seu equip, que va donar lloc a viure moments divertits amb els més petits. També es varen celebrar sortejos amb diferents premis, des de sopars, estades a hotels, un televisor, i que per aquest motiu volem agraïr als diferents col·laboradors.

Voldríem destacar i agraïr la presència del President de la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Sr. Miquel Bestard, així com de diferents membres de l’ajuntament de Campos, Jaume Vidal, Julià Jaume i Agustina, que sempre està al costat del nostre Club.

Pel que fa a la propera temporada, assenyalar que el Club ha renovat a Sergio Tíscar i Joan Quintana, que va ser el cos tècnic que va tancar la temporada amb l’èxit de mantenir l’equip a la categoria.

La Secretaria Tècnica ja s’ha posat en marxa per a tancar les renovacions, així com les noves incorporacions que ha sol·licitat el míster amb l’objectiu de tenir una bona plantilla i aspirar a més coses, que no només mantenir la categoria.

Amunt Campos!!!!

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.