Concurs de Paelles per equips

Cancurso de Paellas

I si celebrem el final de temporada tots junts? I si agafem un lloc amb ombra per celebrar-ho? I si ens veiem el proper 14 de Juny? Recordes lo bé que ho vam passar l’any anterior amb el Concurs de Paelles? Repetim?

Aquest final de temporada volem celebrar-ho amb tot el CCE junt, amb una activitat fàcil i senzilla, menjant i rient-nos en un lloc privilegiat com és el Pinaret de s’Algar a tan sols cinc minuts de Sant Lluís. I ho farem el proper diumenge 14 de juny i volem comptar amb tu i als teus, amb els teus familiars i companys de equip perquè cadascú cerqui al seu millor MASTERCHEF del seu equip i elabori la millor paella. Per a això podeu sorprendre’ns amb qualsevol ingredient que volgueu, elaborar-com volgueu, simplement s’ha de fer tot allà i a les 14.00 h. estar a punt. Tu poses els ingredients, tu poses la beguda i nosaltres posarem els premis.

En els propers dies us anirem informant d’algunes novetats però de moment és fàcil i senzill. Inscriure mitjançant correu electrònic (basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com) o trucant al 617.982.774 per dir-nos quants sou.

Ens veiem el 14 de Juny?

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.