Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 2 – 1 Binissalem «B»

Inter Manacor: Joan Andreu Gomila, Marc Orgilles, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Jaume Santandreu, Pere Gomariz, Adrian Torrejon, Juan Riera, Pedro Mateu y Guillem Llodra.

Sustituciones: Walter E Medina por Pedro Mateu (min.45), Mateo Torres por Jaume Santandreu (min.70), Jaime Pol por Miquel Santandreu (min.88) y Sebastia Marce por Juan Riera (min.90)

Binissalem «B»: Jaime Vachiano, Ramon Grimalt, Ivan L Llado, Juan Moya, Diego Bragunde, Jaume Moya, Josep M Bonnin, Jose Manuel, Miguel Gomez, Ferran Alzamora y Bartomeu Cabrer.

Sustituciones: Antoni Reynes por Jose Manuel (min.76), Llorens Arrom por Ferran Alzamora (min.82) y Miquel A Simonet por Josep M Bonnin (min.87)

Goles: 0-1 Jaume Moya (min 11), 1-1 Miguel Santandreu (min 61) y 2-1 Juan Moya (min 90)

Árbitro: Denis Piloca. asistido por Guillem Duran Galletero y Marcos Onetto Bevia.

Tarjetas: Adrian Torrejon (amarilla, min 18), Miguel Santandreu (amarilla, min 49), Jaume Santandreu (amarilla, min 67) y Pere Gomariz (amarilla, min 85) para el Inter Manacor. Ferran Alzamora (amarilla, min 71), Diego Bragunde (amarilla, min 73) y Josep M Bonnin (amarilla, min 75) para el Binissalem «B».

Partit entre l’ InterManacor i el Binissalem B. Entre el quart i es cinqué classificat. El partit era de vital importància per el dos equips, per no perdre punts de cara a l’ascens final.

El partit fou poc vistos per els espectadors. La primera part acabà amb avantatge per els visitants, desprès d’un gol de remat de cap. Poc més que això en la primera part on l’Inter no acabava de entrar al partit.

En la segona part el joc del locals fou diferent, i ja des de el primer minut aconseguí ocasions de gols. Però la victòria no fou fins al minut 90, desprès d’una jugada amb fortuna per els locals, que acabà dins la porteria.

Tres punts important per els manacorins, que ja es situen en tercera posició i nomes a dos punts del líder.

Pròxim partit dins Son Oliva, dissabte dia 14 a les 19.30 hores. Important els tres punts per continuar amb l’objectiu de l’ascens a Preferent.