Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 3 – 2 Sant Jordi

Inter Manacor: Joan Andreu Gomila, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Mateo Nicolau, Miquel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Jaume Santandreu, Pere Gomariz, Juan Riera y Guillem Llodra.

Sustituciones: Joan M Darder por Juan Riera (min.70), Bartolome Pont por Walter E Medina (min.82), Pedro Mateu por Pere Gomariz (min.83) y Jaime Pol por Andres Mira (min.88)

Sant Jordi: Antonio R Rayo, Juan P Mas, Rafael Bleda, Alberto Maldonado, Joan P Catala, Llorens Comas, Christian Del, Francesc Barcelo, Raul Alba, Juan A Busquets y Raul Gil.

Sustituciones: Andres Nolla por Alberto Maldonado (min.66), Manuel Garau por Francesc Barcelo (min.77) y Chinonyerem Anthony por Raul Gil (min.83)

Goles: 1-0 Walter E Medina (min 13), 1-1 Raul Alba (min 25), 1-2 Juan A Busquets (min 30), 2-2 Jaume Santandreu (min 48) y 3-2 Guillem Llodra (min 80)

Árbitro: Ivan Cruz Romero. asistido por Matias Torres Baeza y Javier Riera Granada.

Partit jugat dissabte a sa Torre entre el InterManacor i el Sant Jordi, corresponent al primer partit de la segona volta. AL primer partit l’equip de palma guanyà per 2-0 als manacorins, així que l’Inter volia començar amb bon peu la segona volta.

La primera part, fou dominada amb possessió per l’equip local. Ben aviat posà per davant al marcador. A partir d’aquí, els locals es realitzaren, i arrel d’axó, els visitants marcaren dos gols i es posaren per davant al finalitzà la primera part.

La segona, seguí el domini local, però amb una altre actitud i més decidits a guanyar el partit. Arribaren els dos gols que necessitaven, per posar-se per davant. Amb el resultat 3-2 s’ha arribà al final del partit.

Tres punts importants i juntament amb els resultats de la jornada fan que l’Inter només estigui a 6 punts de líder.