El PSIB-PSOE i les Joventuts Socialistes recullen joguines i productes de primera necessitat en un partit de futbol solidari

Les Joventuts Socialistes de Mallorca, els Socialistes d’Inca i els Socialistes de Mallorca han participat en aquest esdeveniment esportiu solidari a benefici dels més necessitats d’Inca.

Equipo de Inca en el partido solidario

Les Joventuts Socialistes de Mallorca han celebrat la vuitena edició del Partit de Futbol Solidari, que es disputa anualment entre les JSM, els Socialistes de Mallorca i enguany també amb els Socialistes d’Inca.

Precisament, el candidat del PSIB-PSOE a la batlia del municipi, Virgilio Moreno, ha explicat que l’objectiu de la trobada és “recollir joguines, productes de primera necessitat i d’higiene personal per donar a distintes ONG’s d’Inca”. En aquest sentit, Moreno s’ha mostrat “conscient de les dificultats que passen actualment moltes famílies i per això els socialistes volem aportar el nostre granet d’arena i que cap infant quedi sense joguina”.

A més a més, el secretari general de les Joventuts Socialistes de Mallorca, Gabriel De Hevia, ha criticat que “des de fa tres anys les famílies mallorquines són més pobres degut a les retallades i les polítiques d’austeritat del PP”, amb la qual cosa els i les joves socialistes “celebram aquest partit de futbol solidari per ajudar a pal•liar una mica aquesta situació”.

De Hevia també ha denunciat el fet que Maria Salom mantengui el mateix pressupost per serveis socials des de 2009, mentre la pobresa no ha aturat de créixer. El secretari general de les JSM ha remarcat que “no pot ser que les famílies i els joves haguem de patir amb especial duresa les retallades del PP, amb l’augment de taxes universitàries i minva de beques”.

Finalment, Gabriel De Hevia ha volgut destacar que el partit d’avui ha estat un acte obert a tothom, que ha comptat amb molta participació, fins i tot de gent que no és de Joventuts Socialistes. A més de les JSM i els Socialistes d’Inca, han participat al partit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, el diputat socialista al Congrés, Pablo Martín i el secretari d’Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Ramon, entre d’altres.

 

 

Premsa Socialistes d`Inca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.