Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 1 Son Cladera

PARTIT DECEPCIONANT PER A COMENÇAR L'ANY

Empate del Campos ante el colista

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Joan Mercadal, Jose Maria Gari, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antonio Vidal, Marc V Esteve, Baltasar Rigo y Alberto Pareja.

Sustituciones: Jose A Barcelo por David Mateu (min.26), Hector Orosa por Antonio Vidal (min.68) y Silvestre Barcelo por Alberto Pareja (min.76)

Son Cladera: Hugo F Pereira, Jose Frau, Juan D Gonzalez, Gabriel Sabater, Roberto Bailen, Adrian Covas, Khadim Ndiaye, Juan Cedrun, David Bermudez, Jesus Marquez y Josue Diez.

Sustituciones: Juan A Romero por Juan Cedrun (min.75), Sergio Sanchez por David Bermudez (min.75) y Gabriel Ramon por Khadim Ndiaye (min.77)

Goles: 1-0 Marc V Esteve (min 73) y 1-1 Gabriel Sabater (min 81)

Árbitro: Pere Joan Rotger Ramon. asistido por Jesus Alfonso Bessini y Luis Haro Rodriguez.

Tarjetas: Jose Maria (amarilla, min 32), Jose A Barcelo (amarilla, min 38), Nicolas Mercadal (amarilla, min 42) y Antonio Vidal (amarilla, min 69) para el Campos. Gabriel Ramon (amarilla, min 89) para el Son Cladera.

Comentario:

Partit jugat en el Municipal de Campos on els dos equips han posat molt poques coses damunt la gespa.

El Campos no ha sabut sumar els tres punts davant el coer de la classificació i al final, ha de donar les gràcies de sumar-ne un, ja que l’equip visitant ha gaudit d’una ocasió final per dur-se’n els tres punts cap a Palma.

Partit que ha començat de cara cap a l’equip campaner, ja que en els primers minuts de l’encontre l’àrbitre ha assenyalat un clar penal de la defensa ciutadana sobre Marc Esteva, però Garí no l’ha sabut transformar.

El Campos no ha sabut recuperar-se d’aquest cop en cap moment, afegit a la lesió del seu pivot, David Mateu, que ha hagut de ser substituït, fets que han provocat que s’arribàs a la mitja part amb empat a zero.

La segona part ha seguit igual, amb molt poc joc per les dues bandes, fins que una falta frontal treta per Silvestre i pentinada per Marc Esteva posava l’un a zero en el marcador favorable a l’equip campaner. Semblava que podia ser el resultat final, vist el que havia passat sobre el terreny de joc, però en una falta treta des del centre del camp pel Son Cladera, i en un segona jugada que l’equip local no ha sabut despejar, ha arribat l’empat del Son Cladera.

I com hem comentat abans, el Son Cladera ha tengut una oportunitat per sumar els tres punts amb una passada llarga que ha permès al davanter centre xutar a la porteria de Toni Mas, que ha vist com el xut pegava en el travasser. I amb l’empat a un s’ha arribat al final de partit.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.