Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Atº San Cayetano D.s.c. 3 – 4 Binissalem

Atº San Cayetano D.s.c.: Juan Alejandro Sanz, Sergio Sospedra, Pier Carlo, Damaso Esteve, Sergi Ribas, Alejandro Rodriguez, Joaquin Perez-marsa, Miguel Bordoy, Enrique Simon Galmes, Alvaro Lozano y Pedro Rubio.

Sustituciones: Marti Gonzalez por Pedro Rubio (min.37), Sergi Mayol por (min.50) y Alberto Perez por Pier Carlo (min.61)

Binissalem: Norbert Klaus, Benito Fuertes, Raul Collado, Josep Bennasar, Joasep L Pachon, Ramon Mateu, Josep Perez, Tomeu Beltran, Pere Pons, Marc Arrom y Nahuel A Garcia.

Sustituciones: Melcior Fiol por Norbert Klaus (min.35), Antoni Miguel por Benito Fuertes (min.35), Jaume Flores por Joasep L Pachon (min.35), Josep L Llabres por Ramon Mateu (min.44) y Mert Ayhan por Josep Perez (min.50)

Goles: 1-0 Pier Carlo (min 4), 2-0 Norbert Klaus (min 33), 2-1 Tomeu Beltran (min 35), 2-2 Jaume Flores (min 39), 3-2 Alejandro Rodriguez (min 51), 3-3 Raul Collado (min 54) y 3-4 Antoni Miguel (min 64)

Árbitro: Jorge Romera Oliver.

Tarjetas: Josep Bennasar (amarilla, min 66) para el Binissalem.

Derrota per la mínima del Atco Sant Cayetano enfront del líder d’aquest grup, el CD Binissalem.

Fred matí de diumenge a Son Moix on l’equip local ha posat sobre les cordes en diverses ocasions al Binissalem. El Atco Sant Cayetano ha sortit des del primer minut amb les idees clares, situant-se en el camp molt millor que el contrari. La seva major recompensa ha estat aprofitar les constants i greus errades de l’equip visitant i col·locar-se amb 2 gols d’avantatge a pocs minuts del descans. Tan sol una precisa rematada de cap després del servei de cantonada, ha donat una mica de vida al Binissalem per afrontar la segona part. 2-1

Després del descans, el Binissalem ha sortit pressionant molt a dalt, com és habitual en aquest equip, aconseguint empatar ràpidament el partit. Els minuts passaven i cap equip agafava el domini del joc; aquesta falta de domini, provocava errors continus, i en un d’aquests, el Sant Cayetano aprofitava l’ocasió per col·locar-se de nou per davant en el marcador.

Mes per ímpetu que per joc, el Binissalem empatava 3 minuts mes tard, però sense aconseguir tranquil·litzar als jugadors visitants, i desprès d’ un altre error defensiu, el Sant Cayetano desaprofitava una claríssima ocasió enfront del porter, gol que segurament hagués estat definitiu ja que en aquests moments el Binissalem jugava amb un jugador menys per la lesió del lateral dret i havent realitzat tots els seus canvis.

A pocs minuts del final, aprofitant el major físic dels seus jugadors, el Binissalem marcava el definitiu 3-4, donant per acabat un partit no massa bo però molt emocionant ja que qualsevol equip s’hagués pogut endur-se’n els tres punts.