Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 3 – 2 Soledad At

Inter Manacor: Gonzalo G Marcheti, Sebastian Pomar, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Pere Gomariz, Mateo Torres, Joan M Darder, Pedro Mateu, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Walter E Medina por Joan M Darder (min.57), Juan Riera por Miquel Santandreu (min.75) y Mateo Nicolau por Pere Gomariz (min.85)

Soledad At: Pablo Rios, Daniel Lopez, Javier Nadal, Miguel Abarca, Leandro M Flores, Victor Silvano, Samuel Sanchez, Carlos Rossello, Javier Gonzalez, Luis E Perez y Antonio Rodriguez.

Sustituciones: Jaume Picornell por Javier Nadal (min.46), Francisco J Bautista por Carlos Rossello (min.52) y Santiago Cazallas por Jaume Picornell (min.79)

Goles: 1-0 Guillem Llodra (min 23), 1-1 Luis E Perez (min 27), 2-1 Miguel Santandreu (min 34), 3-1 Walter E Medina (min 64) y 3-2 Francisco J Bautista (min 82)

Árbitro: Adan Rivas Piñeiro. asistido por Moises Muñoz Mendoza y Miguel Angel Gonzalez Gallardo.

Tarjetas: Bartolome Pont (amarilla, min 21), Pedro Mateu (amarilla, min 38) y Walter E Medina (amarilla, min 76) para el Inter Manacor. Leandro M Flores (amarilla, min 20) y Miguel Abarca (amarilla, min 58) para el Soledad At.

Partit jugat dissabte a Sa Torre entre l’ InterManacor i el Soledat. El Soledat amb quinta posició i els Manacorins en la catorzena, però nomes separats per dos punts. L’Inter, desprès de la derrota l’altre diumenge, tenia una setmana import per recuperar punts, però lo més important recuperar sensacions de cara als tres darrers partits de l’any.

El partit començà entretingut, i dominat per l’equip manacorí. Les millores ocasacions foren per l’equip local, que a poc a poc aconseguia millors ocasions fins que per fi aconseguí el primer. Però l’alegria durà poc ja que nomes cinc minuts després el Soledat aconseguí l’empat mitjançant un penalt totalment clar. L’Inter aconseguí adelentar-se al marcador una altre vegada, i així arribà al descans.

La segona part començà igual que la primera, amb domini dels local, que aconseguiren el tercer gol. Però els visitant, amb el partit quasi perdut, adelataren línies i jugador i aconseguiren el segons però posar un poc de emoció al partit.

Finalment el resultat no es mogué i l’Inter aconseguí tres punts més per seguir cap endavant. El pròxim partit, diumenge contra el líder el Xilvar, prova de foc per aquest equip.