Crónica Cadetes 2ª Reg. (Copa Coca-Cola Gr. A): A-llubi 4 – 2 PENYA ESP. S’ARENAL del PESA

Victoria del Cadete del LLubi ante el PE S´Arenal

A-llubi: Marc U Ramis, Joan Campaner, Juan J De Enrique Montoro, Francesc Munar, Mateu Pujadas, Miquel Fiol, Joan M Caldentey, Nofre Alomar, Albert Sastre, Miguel Angel Lopez y Ignacio Sotolli.

Sustituciones: Joan T Munar por Ignacio Sotolli (min.31), Francesc Perello por Mateu Pujadas (min.31) y Carles Alomar por (min.62)

PENYA ESP. S’ARENAL del PESA: Jaume Rigo, Gabriel Fuster, Juan Rubi, Victor Santiago, Jaume Mulet, Aitor Gil, Raul Sanchez, Marc Reguera, Alejandro Velasco, Noah Kreuzer y Raul Riveiro.

Sustituciones: Ismael Moreno por Marc Reguera (min.41), Sergi Roig por Jaume Mulet (min.54), Thomas Emanuel por Aitor Gil (min.60) y Rafael Gomez por Raul Sanchez (min.62)

Goles: 0-1 Noah Kreuzer (min 22), 0-2 Noah Kreuzer (min 30), 1-2 Albert Sastre (min 34), 2-2 Joan T Munar (min 50), 3-2 Nofre Alomar (min 73) y 4-2 Joan M Caldentey (min 80)

Árbitro: Yassin Yaya.

Tarjetas: Carles Alomar (amarilla, min 64) para el A-llubi. Sergio Sanchez (amarilla, min 40) para el PENYA ESP. S’ARENAL del PESA.

Gran partit el disputat entre el CD A-Llubí i el Penya esp. s’Arenal. El remodelat i reforçat conjunt local, dirigit per Pep Bennasar, cada com es consolida com a grup i el de ahir va ser una clara mostra d’això. Als 20 minuts de joc ja havien disposat de 3 ocasions de 1 contra 1 sense aconseguir resoldre en cap d’elles. En contra, al minut 22 va ser s’Arenal qui va inaugurar el marcador mitjançant el seu millor jugador, Kreutzer, de fet ell ha aconseguit 10 dels 15 gols de l’equip. No més 8 minuts més tard, ho va tornar a demostrar superant al porter local amb una vaselina de cap i establint un 0-2 que semblava complicat de aixecar. Però els de Llubí no es donaren per vençuts i lluitaren fins aconseguir anar se’n al descans amb un 1-2 (Sastre) encoratjador. La segona meitat es va desenvolupar a un ritme i intensitat inusitats per partits de aquestes categories. Els atacs i contras es succeïen sense descans, als 10′ de la represa empataren (Munar Segui) i a 7′ del final s’avançà el conjunt local (Alomar). Les accions continuaren, tot i que el cansanci ja es deixava notar als jugadors de tots dos equips. I quant ja el col·legiat estava mirant el rellotge, arriba de una treta de corner el 4t i definitiu gol, Caldentey va ser l’encarregat de tancar el marcador i finiquitar el que va ser pels jugadors del A-Llubí una gran victòria importantisima. A més de ser el primer equip capaç de derrotar als de Llucmajor, aquest resultat els serveix per col·locar-se momentàniament a la tercera posició de la taula classificatoria. Enhorabona als 2 equips per l’espectacle futbolistic que ens donaren.