Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 0 CD Migjorn

El Sant Lluis sigue ganando sus partidos dos de dos

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Raul Olives, Jose Manuel Herrera, Miguel Roman Pablo, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Santiago Ramon Quevedo, Juan Sola, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus y Isael Andres Martinez.

Sustituciones: Jonathan San, Carlos Segui, Isaias Pons, Jesus Llabres y Alberto Salvador

CD Migjorn: Ramon Verdu, Juan Sales, Joan Benejam, Jaime Pascual, Juan Jose, Borja Martin, Albert Gonzalez, Daniel Perez, Geovanny Andres, Juan Carles y Jhon E Reguera.

Sustituciones: Rodrigo Miguel, Sergio Salleras y Jose Pedro

Goles: 1-0 Jose Manuel Herrera Llambias (min 48)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Luis Grande Mercadal y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Francisco Jesus (roja, min 74), Jose Manuel (amarilla, min 80), Alvaro Rotger (amarilla, min 83), Isael Andres (amarilla, min 85) y Jesus Llabres (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis. Jose Pedro (amarilla, min 3), Daniel Perez (amarilla, min 18), Jaime Pascual (amarilla, min 74) y David Moreno (amarilla, min 74) para el CD Migjorn.

Comentario:

Un solitari gol de Manu just a l’inici del segon temps li bast al quadre de Moyano per obtenir la segona victòria consecutiva en altres tants partits i enfilar a dalt de la classificació del grup B que lidera en solitari amb sis punts. Dues victòries que reforcen moralment a un equip que iguala l’arrencada de la temporada passada on va aconseguir vèncer també en els seus dos primers partits de Copa.

El seu rival, el CD Migjorn, va disputar la trobada als locals fins a l’últim minut amb intenció d’emportar-se un resultat positiu de Ses Canaletes, més si és possible, quan en el minut 70 els locals i van quedar amb un home menys per l’expulsió de Joshua que va rearmar de valor al conjunt de Moreno i que a punt va estar de costar un disgust al CCE.

Un quadre de Ses Canaletes que va començar molt fort el matx, als 30 segons un xut de Manu des de dins l’àrea petita va haver de ser desviat a córner per un defensor.

El servei de cantonada va esdevenir la segona acció de perill dels locals, després de rematar sol Raúl centre de Miguel Pau però la seva rematada va marxar desviat fins al cap de Joshua que es trobava en posició incorrecta. Els de Moyano imprimien una intensitat al partit que en els primers instants no va poder igualar el quadre visitant més de l’habitual ordre defensiu que desbaratava qualsevol possible acostament dels de Moreno a la porteria de Santi. Els verdiblancos veien com de nou Isael es plantava sol davant el porter Verdú després d’una pilota aèria barallat per Joshua però la seva rematada elevat per sobre del meta es marxava fora per poc per sobre del travesser.

No va ser fins al minut 23 quan els visitants van donar senyals de vida. Una rematada de Joan Sales de cap després tregui frontal de falta va obligar a Santi a intervenir de manera encertada enviant la pilota a la cantonada. Era el primer i únic avís del primer temps que es va veure per part migjornera que a partir d’aquest rematada va perdre la vergonya i va començar a plantar cara al centre del camp al CCE.

Després del descans, les coses no podien començar millor per als locals. Centre a l’esquena de la defensa d’Álvaro per a l’arribada des de segona línia de Manu que davant la dubitativa sortida de Verdú aconsegueix superar per alt posant el primer gol del partit en el caseller local. Era l’1-0 que servia als de Moyano per fer-se encara més amos del partit, ja que l’inici del segon acte estava sent un calc del primer.

La velocitat i desimboltura de Pepe, portava de cap a la defensa dels de Moreno que es veien superats una i altra vegada pel jove extrem blau. El treball constant de Migue i Loren al centre del camp era una alenada d’aire fresc per a qualsevol dels seus companys que necessitava ajuda i la compensació tàctica de l’equip feia la resta. Una compensació que es va tornar en inferioritat numèrica a partir del minut 70 quan Joshua, després d’una petita picabaralla amb un rival, va ser manat a la caseta pel col · legiat del partit. El desajust que va provocar l’expulsió va ser una força positiva per als migjorners que a partir d’aquest moment van fer un pas endavant per, de perduts al riu, buscar almenys un punt.

Els locals van començar a notar que el seu rival empenyia i canvia el ritme que fins al moment havia imprès al partit cosa que va fer que els últims minuts del partit es convertissin una autèntica agonia per al CCE que encara que ho pas malament no arribo a veure com el seu rival inquietés en excés la porteria de Santi.

Fins al xiulet final va poder aconseguir l’empat el conjunt de Moreno que va veure com el local Xus enviava la pilota al travesser en un potent i llunyà rematada en l’únic avís lluiser després de l’expulsió.

Uns lluisers que amb aquesta victòria aconsegueixen un meritori dos de dos que els dóna força per continuar en aquesta igualada Copa Regional que no ha fet res més que començar.

CEE SAnt Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.