Crónica 1ª Reg.: Pla de Na Tesa 1 – 2 A-Llubi

Pla de Na Tesa: Angel Pozo De La Fuente, Antoni Ramos, Jose A Romero, Francesc Fornes, Rafel Bosch, Josep Cabot, Andres Caparros, Miguel A Ramon, Juan Garcia, Juan A Guirao y Sergio Carmona.

Sustituciones: Angel Segura por Andres Caparros (min.45), Irwin Alexander por Antoni Ramos (min.61), Jorge Carmona por Josep Cabot (min.67), Jordi Sanso por Sergio Carmona (min.76) y Albert Serra por Juan A Guirao (min.85)

A-llubi: Marc Llabres, Nadal Perello, Juan C Cano, Jaume Llompart, Miguel Fornes, Toure Lassana, Alejandro Suarez, Javier Risco, Miquel Torrens, Juan J Cladera y Jordi Batle.

Sustituciones: Jose D Cougil por Nadal Perello (min.60), Xavier Batle por Marc Llabres (min.71), Juan Planas por Alejandro Suarez (min.78) y Miguel Guardiola por Miquel Torrens (min.86)

Goles: 0-1 Alejandro Suarez (min.32) 1-1 Jose A Romero Fernandez (min 44) y 1-2 Alejandro Suarez (min 60)

Árbitro: Ivan Cruz Romero. asistido por Moises Muñoz Mendoza y Antonio Hurtado Angulo.

Tarjetas: Josep Cabot (amarilla, min 6), Andres Caparros (amarilla, min 37) y Angel Segura (amarilla, min 85) para el Pla de na Tesa. Miquel Torrens (amarilla, min 19), Nadal Perello (amarilla, min 41) y Toure Lassana (amarilla, min 82) para el A-llubi.

Dificil victoria llubinera en camp marratxiner

Ha començat el partit amb domini llubiner, que ha disposat de diverses ocasions que no ham pujat al marcador. Per altre part els locals només un remat de cap destacable que LLompart ha rebutjat a corner.

Els visitants s’han avançat al marcador després de un penal que ha xutat el golejador llubiner Alex en el minut 30.

Quan pareixia que el marcador quedaria en empat a la arribada del descans, un impresionant xut de Romero per tota l’esquadra posava la igualtat al marcador.

A la represa un altre vegada han estat els vermellons qui duien la iniciativa del joc. Els del Pla amb la entrada de Angel Segura li ha donat un altre aire a l’equip.

Pero després de una pilota robada per Nadal que ha acabat a peus del killer Alex que ha fusilat a Pozo que poc a pogut fer per aturar l’esferic.

Quedaven 30 minuts i els locals han estirat linies per tal de aconseguir millor resultat, els llubiners molt disciplinats defensivament no han deixat que els locals posassin en perill la porteria de Jaume LLompart i així s’ha arribat al final del partit i els 3 punts sen han anat cap a LLubí.

Amb aquest trionf el CDA assoleix la primera plaça, després de l’empat del UE LLoret. La setmana que ve visiten el sempre dificil camp de Sant Jordi que avui ha empatat amb el fins ara lider UE LLoret. Mentre que el Pla de na Tesa es desplaça a l’Arenal que ha reviscolat aquestes dues darreres jornades.