Crónica 1ª Reg.: A-llubi 4 – 0 Inter Manacor

A-llubi: Juan C Cano, Josep Rossello, Jaume Llompart, Miguel Fornes, Toure Lassana, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Guillermo Fornes, Jordi Batle y Guillem Perello.

Sustituciones: Miguel Guardiola por Miquel Torrens (min.58), Jaume Perello por Guillem Perello (min.70), Javier Risco por Nadal Perello (min.76) y Nadal Perello por Alejandro Suarez (min.79)

Inter Manacor: Miguel A Sureda, Marc Orgilles, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Antonio A Peñaranda, Joan P Galmes, Mateo Torres, Bartolome Pont y Jaime Mateu.

Sustituciones: Joan M Darder por Joan P Galmes (min.45), Sebastian Pomar por Jaime Mateu (min.45), Pere Gomariz por Miquel Santandreu (min.70) y Juan Riera por Walter E Medina (min.70)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 24), 2-0 Juan C Cano Bennasar (min 44), 3-0 Juan C Cano Bennasar (min 61) y 4-0 Jordi Batle (min 80)

Árbitro: Isaac Gutierrez Rodriguez. asistido por David Trujillo Ruiz y Oliver Couso Cano.

Tarjetas: Guillem Perello (amarilla, min 22), Miquel Torrens (amarilla, min 43), Jordi Batle (amarilla, min 59) y Alejandro Suarez (amarilla, min 65) para el A-llubi. Joan P Galmes (amarilla, min 14), Miquel Santandreu (amarilla, min 53), Bartolome Pont (amarilla, min 77) y Pere Gomariz (roja, min 90) para el Inter Manacor.

Gran partit el realitzat per l’equip llubiner davant un dels galls de la categoria.

Els locals s’han mostrat molt efectius de cara a gol, mentre que els manacorins amb el 0-0 èn el marcador s’haguessin pogut avançar per dues vegades pero un gran Jaume Llompart ha evitat que els gols visitants pujassin al marcador.

Pero ha estat el golejador local Alex qui inaugurava el marcador en el minut 30 després de una bona jugada ofensiva. I quan pareixia que anirien al descans amb avantatge minima, un inspiradissim Cano definia perfectament I eatablia el 2-0.

A la segona part l’Inter ha estirat linies cercant el preciat gol, pero els homes de Cuesta Han sabut controlar en tot moment el tempo del partit, molt disciplinats tacticament.

Fruit de aquest domini tornava a Ser Cano que establia el gol de la tranquilitat.

En els minuts finals Jordi Batle s’estrenava com a golejador amb la camiseta vermella, amb un golàs de falta, que poc o res ha pogut fer el porter manacori.

La nota negativa ha estat la expulsio de Jaume Perello gairebe al minut 90.

Cal a dir que la actuacio de Isaac Gutierrez ha estat notable.

El CDA es situa als llocs capdavanters de la classificacio amb 9 punts de 9, mentre que l’Inter encara no ha puntuat, pero ben segur que aviat aixecara el cap, ja que no ha deixat Mala impresio, a pesar de la golejada, a aquesta sortida a terres llubineres.